סרדינים בגריל בסגנון ים תיכוני
סרדינים בגריל בסגנון ים תיכוני עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 396 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם סרדינים, טימין, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. מתכונים דומים: סרדינים בסגנון מורו לארוחת ערב, סרדינים בסגנון ונציאני, ו קרוסטיני עם חמאה אירופאית מלוחה, סרדינים מעושנים ופלפל.
הוראות
יש לשטוף את הסרדינים מבפנים ומבחוץ ולטפוח עם מגבות נייר. הכנס קורנית בתוך כל דג.
מניחים אותם בצלחת רדודה לא מתכתית. מגררים את ההתלהבות ולסחוט את המיץ מ 3 של לימונים.
לטאטא את גרידת לימון ומיץ, שמן, כמון, ושום יחד בקערה.
יוצקים את הסרדינים. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
להעביר את הסרדינים למתקן מטאטאים משומן, הזמנת את המרינדה. לצלות במשך 2-3 דקות בכל צד, צולה עם המרינדה.
מעבירים את הסרדינים למגש ומגישים מיד, מעוטרים בפלחי הלימון ובצמחי טימין נוספים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;