סרדינים תאנים מנקר: Sarde Beccatico עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 919 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, פתיתי צ'ילי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו סרדינים ממולאים / Sarde A Beccafico, סרדינים בסגנון ונציאני, ו פסטה קון סארד (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר את ראשי הסרדינים והוצא את עמוד השדרה ואת הקרביים. תניח את הסרדינים בצד. בסיר קטן, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סרדינים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסף את פירורי הלחם. מטגנים עד חום זהוב, כ -3 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3
בקערה גדולה, מוסיפים 3 לימונים פרוסים, 1 כף סוכר, 1 כפית מלח, 3 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 1/2 כף פתיתי צ ' ילי ו 2 כפות פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
דק קוצצים את האנשובי, צנוברים וצימוקים. בקערת ערבוב בינונית, לשלב 3/4 של פירורי הלחם, אנשובי, צנוברים, צימוקים, פטרוזיליה, ומלח ופלפל, לפי הטעם. באמצעות כף עץ, לזרוק עד היטב מעורבב. השתמש במילוי זה כדי למלא כל סרדין, באמצעות כפות הידיים לקפל בעדינות כל דג סגור. מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סרדינים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
תערובת עוגה טבעית
מסטיק מנטה
6
מגלגלים כל סרדין לכדור, החל בקצה הזנב. בעדינות להניח את הסרדינים זה לצד זה בתבנית אפייה, לשמור אותם קרוב, כך שהם שומרים על צורתם.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.