סרדינים תאנים מנקר: Sarde Beccatico
סרדינים תאנים מנקר: Sarde Beccatico עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 919 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, פתיתי צ'ילי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו סרדינים ממולאים / Sarde A Beccafico, סרדינים בסגנון ונציאני, ו פסטה קון סארד (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את ראשי הסרדינים והוצא את עמוד השדרה ואת הקרביים. תניח את הסרדינים בצד. בסיר קטן, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
הוסף את פירורי הלחם. מטגנים עד חום זהוב, כ -3 דקות. תניח בצד.
בקערה גדולה, מוסיפים 3 לימונים פרוסים, 1 כף סוכר, 1 כפית מלח, 3 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 1/2 כף פתיתי צ ' ילי ו 2 כפות פטרוזיליה קצוצה.
שלב היטב ולהניח בצד במשך 1 שעה.
דק קוצצים את האנשובי, צנוברים וצימוקים. בקערת ערבוב בינונית, לשלב 3/4 של פירורי הלחם, אנשובי, צנוברים, צימוקים, פטרוזיליה, ומלח ופלפל, לפי הטעם. באמצעות כף עץ, לזרוק עד היטב מעורבב. השתמש במילוי זה כדי למלא כל סרדין, באמצעות כפות הידיים לקפל בעדינות כל דג סגור. מאובטח עם קיסמים.
מגלגלים כל סרדין לכדור, החל בקצה הזנב. בעדינות להניח את הסרדינים זה לצד זה בתבנית אפייה, לשמור אותם קרוב, כך שהם שומרים על צורתם.
מפזרים מלח. פיזור 6 עלי דפנה לאורך הצלחת.
מפזרים את פירורי הלחם הנותרים על הסרדינים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F
מערבבים את המיץ של לימון הנותרים 2 כפות סוכר.
טפטף את המיץ הממותק על הסרדינים.
טפטוף את הנותרים 1 כף שמן זית על המנה ואופים עד הסרדינים מבושלים, כ 30 דקות.
מגישים סרדינים עם סלט לימון ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.