סרטן Dungeness מאודה בסיסי
סרטן Dungeness מאודה בסיסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 816 קלוריות, 158 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם חמאה חמה, סרטן dungeness חי, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן האוכל הביא לך אותו. עם כפית מתכונים דומים: סרטן Dungeness מאודה בשמפניה וחמאה, מטבל סרטן Dungeness חם, ו סרטן Dungeness השלם הקל ביותר.
הוראות
ממלאים סיר גדול עם 1 אינץ ' של מים ומערבבים במלח. (הקפד הסיר שלך יש מכסה pitting הדוק.)
מניחים מדף קיטור בתוך הסיר. (אם אין לך מדף ספינת קיטור, חבורה קלה חתיכה ארוכה של נייר כסף כך שזה נראה כמו חבל. ואז לעשות דמות שמונה מתוך חבל לסכל ולהגדיר אותו בסיר.) להביא את המים לרתיחה על חום גבוה. באמצעות מלקחיים, להרים את הסרטן, לתפוס אותו מאחור ומניח זרוע אחת של מלקחיים על הבטן והשני על הגב עם הרגליים משני הצדדים.
מניחים את הסרטן בצד האחורי למעלה במדף הספינה. מכסים ומחזירים את המים לרתיחה מלאה, על 1 דקה. להפחית את החום בינוני גבוה ואדים עד הסרטן מבושל דרך, על 15 דקות יותר.באמצעות מלקחיים, להסיר את הסרטן למסננת ולשטוף מתחת למים קרים עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מניחים את בטן הסרטן על קרש חיתוך עם הפנים הכי קרוב אליך. באמצעות הידיים או קצה הסכין, להרים את חתיכת המשולש של הקליפה בזנב של הסרטן( הסינר), לשבור אותו, ולהשליך. הרימו את הסרטן עם הידיים, הניחו אגודל בחור שבו היה הסינר, ומשכו בתנועה אחת כדי להסיר את הקליפה העליונה (השריון) משאר הגוף. זרוק את השריון.
מניחים את בטן הסרטן למטה על קרש החיתוך עם הזנב הקרוב אליך.
להסיר ולהשליך את הזימים הרכים והמחודדים מהגוף. לשבור ולזרוק את השופר (הלסתות). משוך את כל שברי רופפים מהגוף ולהשליך. יש לשטוף כל קרביים מתחת למים קרים.
מניחים את הסרטן על קרש החיתוך בחזרה בצד למעלה וחותכים לשניים מהפנים לזנב דרך אמצע הגוף. אם תרצה, לחתוך את הסרטן לחתיכות קטנות יותר על ידי חיתוך בין הרגליים, לוודא לחתוך דרך הגוף. כדי לחלץ את הבשר, להשתמש קרקרים פירות ים או פטישים קטנים כדי לפצח את הטפרים, הרגליים, והגוף.
מגישים עם איולי, חמאה מומסת, או מלפפון mignonette לטבילה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.