קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

סרטן פורטוריקני

סרטן פורטוריקני
סרטן פורטוריקני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, סיד, רוטב עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו סופריטו פורטוריקני, Coquito פורטוריקניname, ו כיסוני גבינה פורטוריקנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל, פלפל, שום, אורגנו; מטגנים עד רך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
אורגנואורגנו
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים רוטב עגבניות ויין ומרתיחים עד כמעט התאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ייןיין
4
הוסף בשר סרטנים; חום נמוך בינוני, כיסוי, ומבשל 5 דקות. מערבבים זיתים, כוסברה ורוטב חריף. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב חריףרוטב חריף
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
בשר סרטניםבשר סרטנים
זיתיםזיתים
5
הסר מהחום.
6
בואו לעמוד 5 דקות. תערובת כפית לתוך קליפות סרטנים, אם תרצה. לסחוט מיץ מ פלחי ליים מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מיץמיץ
סרטןסרטן

ציוד

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.