מפזרים את אבקת achiote על התערובת; מערבבים עד שאתה מייצר צבע כתום אדום אפילו.
מרכיבים שתצטרך
Annatto
3 מקלות בייגלה
8
מוסיפים את חמאת הבוטנים וממשיכים לערבב עד שחמאת הבוטנים נמסה באופן שווה לתוך התערובת. מערבבים את המים השמורים לתוך התערובת ומביאים לרתיחה; מבשלים לרתיחה במשך 3 דקות לפני ערבוב סרטנים וירקות. המשך רותחים יחד 2 דקות יותר לפני ההגשה.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.