קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

סרטנים במרק בוטנים

סרטנים במרק בוטנים
לכי לחנות וקחי שום, שעועית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: סרטנים Satay (סרטנים / שרימפס עם רוטב בוטנים חריף), סרטנים בגריל עם ויניגרט בוטנים לימון חריף, ו מרק סרטנים יבשים..

הוראות

1
מביאים את המים והמלח לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הסרטנים למים וחוזרים לרתיחה; מבשלים ברתיחה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
הסר את הסרטנים עם מסננת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מבשלים את השעועית, חצילים, ובוק צ ' וי במים עד רך מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5
מסננים ושומרים את הנוזל. תניח את הירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בשמן החם עד ריחני, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מפזרים את אבקת achiote על התערובת; מערבבים עד שאתה מייצר צבע כתום אדום אפילו.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8
מוסיפים את חמאת הבוטנים וממשיכים לערבב עד שחמאת הבוטנים נמסה באופן שווה לתוך התערובת. מערבבים את המים השמורים לתוך התערובת ומביאים לרתיחה; מבשלים לרתיחה במשך 3 דקות לפני ערבוב סרטנים וירקות. המשך רותחים יחד 2 דקות יותר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.