קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

סשימי נפוליאון

סשימי נפוליאון
צריך ללא גלוטן, והמנה העיקרית pescatarian? סשימי נפוליאון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 107 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 839 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, נבטים, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מאווי בצל נפוליאון עם רוטב ג'ינג'ר כתום, טונה סשימי, ו סלט הסשימי של נובו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא יחד את החומץ, ווסאבי, ורוטב סויה עד מומס. בהדרגה להקציף בשמן זית. שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ווסאביווסאבי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
עם סכין חדה מאוד עם להב דק, מאוד דק לחתוך את הדג נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
כאשר חותכים את הליבוט, לחתוך את העור כפי שהיית סלמון מעושן. שמור.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
הליבוטהליבוט
1
חותכים את עורות wonton לרוחב במחצית, מה שהופך 15 חתיכות.
2
במחבת, כוס חום של חמאה מבהירה על חום מתון. מטגנים את עורות וונטון עד זהב בכל צד, הוספת חמאה יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להסיר ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
מניחים עור וונטון על כל אחת מארבע צלחות.
2
שכבת הדג כדי להתאים את העור וונטון, להפריד את הדגים עם עלי וונטון וכלה בשכבה של שכבות דגים (4 שכבות לצלחת, יצירת אפקט נפוליאון).
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
הכנס עלה שיסו מתחת לפינה של כל נפוליאון.
מרכיבים שתצטרך
Shiso משאירShiso משאיר
4
לנקז ולייבש את הצנון ולפזר עם דייקון, נבטים, ועירית מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
נבטיםנבטים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
צנון דייקוןצנון דייקון
5
מפזרים את הרוטב ומגישים.
6
מאמר var
7
Type_27_data = {};
8
מאמר
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;