סתיו עוגת תפוחים
עוגת תפוחים בסתיו עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, חמאה, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: סתיו עוגת ספוג תפוחים, עוגת ספוג תפוח בסתיו שלי, ו סתיו עוגת תפוחים עם זיגוג קרמל.
הוראות
מעיל 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם ספריי בישול, ואבק עם 1 כף קמח.
שקול או כף קלה 75 אונקיות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים 75 אונקיות קמח, אבקת אפייה, מלח וקינמון בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מניחים סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר עד מעורבב היטב. מקציפים וניל וביצה. הכה בתערובת קמח לסירוגין עם חלב, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מקפלים בתפוח, צימוקים, ואגוזים. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל.
הסר מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. מנפים אבקת סוכר מעל עוגה.