סתיו צלי עם תאנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי בסתיו עם תאנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בישול איטי צלי בלסמי, תאנים צלויות עם גורגונזולה, ו צלי חזיר ממולא בתאנים (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי של 6 ליטר, מחממים שמן על חום בינוני-גבוה. מבשלים שום בצלצלים בשמן 3 עד 4 דקות או עד השחמה.
הסר מחבת עם כפית מחוררת, שומר שמן במחבת.
בקערה קטנה, מערבבים רוזמרין, מלח, פלפל וסוכר. לשפשף תערובת על כל הצדדים של צלי. מבשלים צלי בשמן שמור עד השחמה מכל הצדדים.
להוסיף מרק ו 1 כוס המים. לפזר שום וצלי שאלוט סביב צלי. מכסים בחוזקה; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 1 שעה. הפוך צלי מעל; לבשל 1 שעה. הפוך צלי שוב; לבשל מכוסה 1 שעה ארוכה יותר או עד הבשר רך, הוספת סקווש ותאנים והופך צלי במהלך 30 הדקות האחרונות.
הסר צלי, פירות וירקות לצלחת. שומן דל שומן ממרק, אם תרצה.
מרק חום לרתיחה; להרתיח 5 דקות. מערבבים בנמל; מרתיחים 5 דקות. לנער שנותר 1/2 כוס מים ואת הקמח במיכל מכוסה היטב; בהדרגה לערבב לתוך רוטב.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה.