עבור Lardo פסטו על לחם הפנים Sourdough
עבור לארדו פסטו על לחם חמוץ עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שום, מיצוי גבוה קמח einkorn, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: קרמל בצל פסטו Flatbread, פיצה Veggie ו Pesto Flatbread, ו שום Scape פסטו Flatbread.
הוראות
יוצקים את הקמח, מים, מלח, שמן זית ואת starter שאור יחד בקערת ערבוב בגודל בינוני. המשך לעבוד על הבצק עד שהוא מתפתח גמישות חלקה, ולאחר מכן ליצור אותו לכדור.
טפטוף קערת ערבוב נקייה עם שמן זית, ולאחר מכן למקם את הבצק לתוך הקערה. מכסים אותו היטב עם לעטוף פלסטיק או מכסה הדוק, ולתת לו לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 6 שעות.
מניחים אבן אפייה (כמו זו) בתנור, ומחממים את התנור ל 450 F.
מרדדים את הבצק לתוך דיסק על 1/4 אינץ ' עבה. לאחר מכן מניחים אותו לתנור, אופים אותו עד שהוא מתנפח מעט והופך חום זהוב בקצוות - כ -10 עד 12 דקות.בעוד הפיצה אופה, לרסק את השום עם מרגמה ועלי (למצוא אותם כאן), ואז לאט לעבוד את הזחל על ידי מועך אותו היטב לתוך השום כדי ליצור משחה לבנה חלקה. קח את רוזמרין ביד אחת, ולאחר מכן קמצוץ של מחטיו עם האגודל והאצבע של היד השנייה שלך, ולעבוד אותם לתוך הדבק של לארדו ושום.
הסר את לחם הפנים החם מהתנור, ומיד להפיץ את פסטו לארדו על הלחם החם, המאפשר לחמים לחמם להמיס את השומן.
מפזרים את הפרמזן על הלחם עם השומן. חזור לתנור במשך 3 עד 5 דקות. תחתוך ותגיש כל עוד זה חם.