עגבניה מיובשת וגלילי פטה
מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, פצפוצי עגבניות מיובשות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים רותחים על פצפוצי עגבניות בקערה קטנה; לתת לעמוד 10 דקות או עד רך.
מסננים במסננת מעל מידה זכוכית 1 כוס, שומר נוזל. במידת הצורך, מוסיפים מים לנוזל שמור למדידה 1 כוס; מחממים נוזל ל-120 עד 13
שלב את התוכן של תערובת רול חם וחבילת שמרים סגורה בקערה גדולה; מערבבים היטב.
מוסיפים נוזלים שמורים חמים מאוד, זורה עגבניות, חמאה, ביצה, פטה, ערבוב עד הבצק מתרחק הצדדים של הקערה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש בצק 2 דקות או עד חלקה וגמיש.
מניחים קערה על הבצק כדי לכסות; תן לנוח 5 דקות.
מחלקים את הבצק ל-16 חלקים שווים, ומעצבים כל חלק לכדור.
מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 15 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 375 במשך 19 דקות או עד השחמה קלה.