קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עגבניה מיובשת וגלילי פטה

עגבניה מיובשת וגלילי פטה
מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, פצפוצי עגבניות מיובשות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מים רותחים על פצפוצי עגבניות בקערה קטנה; לתת לעמוד 10 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים במסננת מעל מידה זכוכית 1 כוס, שומר נוזל. במידת הצורך, מוסיפים מים לנוזל שמור למדידה 1 כוס; מחממים נוזל ל-120 עד 13
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
שלב את התוכן של תערובת רול חם וחבילת שמרים סגורה בקערה גדולה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רולס לערבברולס לערבב
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים נוזלים שמורים חמים מאוד, זורה עגבניות, חמאה, ביצה, פטה, ערבוב עד הבצק מתרחק הצדדים של הקערה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש בצק 2 דקות או עד חלקה וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים קערה על הבצק כדי לכסות; תן לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחלקים את הבצק ל-16 חלקים שווים, ומעצבים כל חלק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 15 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים ב 375 במשך 19 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®