עגבניות אדומות כבושות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עגבניות אדומות כבושות. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 189 אוהדים. אם יש לך מלח כבישה, סוכר מגורען, עגבניות בשרניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו בצל אדום כבוש, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו עגבניות כבושות (מתכונים דומים).
הוראות
אם שימורים, להכין פחית אמבט מים רותחים ו 3 צנצנות ליטר הפה הרגיל.
מניחים מכסים בסיר קטן, מכסים אותם במים, ומבשלים על אש נמוכה מאוד.
שלב חומץ, 1 1/2 כוסות מים, מלח, סוכר, פרוסות זנגביל בסיר ולהביא לרתיחה.
בשורה צנצנות למדוד 1 כף תבלינים כבישה לתוך החלק התחתון של כל צנצנת.
בזהירות לארוז עגבניות קלופות לתוך צנצנות מוכנות, דואג לא למחוץ אותם.
לאט לאט לשפוך מלח על העגבניות, משאיר 1/2 אינץ ' headspace.
הקש בעדינות על צנצנות על משטח מגבת כדי לעזור לשחרר את כל בועות האוויר. השתמש במקלות אכילה מעץ או סכין פלסטיק כדי לעזור להסיר כל בועות שנותרו לאחר הקשה.
בדוק שוב את headspace ולהוסיף עוד מלח במידת הצורך. הקפד לכלול 2 עד 3 פרוסות זנגביל לכל צנצנת.
לנגב חישוקים, להחיל מכסים וטבעות ולעבד באמבט מים חמים במשך 10 דקות.
אם אתה מדלג על שלב העיבוד, פשוט תן לצנצנות להתקרר על השיש שלך לאחר הסגירה. ברגע שהם מגיעים לטמפרטורת החדר, לשים אותם לתוך המקרר.
בין אם אתם מעבדים את החמוצים או לא, תנו להם לנוח במי מלח לפחות שבוע לפני האוכל.