עגבניות אפויות
עגבניות אפויות עשויות להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פרמזן, גפן-עגבניות בשלות, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו עגבניות פרובנס (עגבניות אפויות ממולאות בגבינה ופירורי לחם), עגבניות אפויות עם עגבניות מחיטה מלאה וקורנית, ו עגבניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
חותכים את העגבניות מליבה לליבה.
הסר וזרוק את הזרעים ומיץ, ולהוסיף את העגבניות לתבשיל.
טפטוף בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מערבבים את 2 כפות שמן זית, פאנקו, פרמזן, פטרוזיליה, שום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום וכמה מלח ופלפל יחד בקערה קטנה. ממלאים את העגבניות בתערובת פנקו.
טפטוף עם טיפת שמן זית לפני ההגשה.