חזיר ואטריות
ניתן להכין את המתכון לבשר חזיר ואטריות תוך כ-30 דקות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 248 קלוריות, 22 גרם חלבון ו-6 גרם שומן כל אחת. תמורת $1.44 למנה, מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם בצל, שמן קנולן, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חזיר ואטריות, חזיר מזרחי עם אטריות וחזיר מזרחי עם אטריות.
הוראות
בשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת, משלבים 2 כפות רוטב סויה, ג'ינג'ר ושום; להוסיף בשר חזיר. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 30 דקות. מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; לנקז.
במחבת טפלון גדולה או בווק, מקפיצים בשר חזיר ב-2 כפיות שמן במשך 3 דקות.
מוציאים ושומרים חם. מקפיצים את הכרוב, הבצל והגזר בשמן הנותר במשך 2-4 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים את היין או המרק, הסוכר, פתיתי הפלפל האדום ורוטב הסויה הנותר. מבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך דקה.
מוסיפים ספגטי וחזיר; לזרוק למעיל.