עגבניות אפויות עם לחם פריך
עגבניות אפויות עם לחם פריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1992 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם טימין, עגבניות במיץ, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. נסו עגבניות אפויות עם לחם פריך, עגבניות צלויות קרום - Southern Living Heirloom Cookbook, ו עגבניות אפויות עם פירורי לחם אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע. חמאה צלחת אפייה 3 ליטר (כ 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ').
מסננים עגבניות, שומרים 1 כוס מיץ, ואז קוצצים.
חום 2 כפות חמאה בסיר כבד 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה עד הקצף שוכך, ואז לבשל בצל עם 1/2 כפית מלח, ערבוב מדי פעם, עד זהוב חום, על 10 דקות.
מוסיפים שום, allspice, וציפורן ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מערבבים עגבניות עם מיץ שמורות, טימין, סוכר חום, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים בזריזות, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ 20 דקות.
בינתיים, להמיס הנותרים 1/2 מקל חמאה מברשת על שני הצדדים של הלחם. חצי כל חתיכה.
העברת תערובת עגבניות לתבנית אפייה העליון עם לחם, חופפים מעט.
אופים עד מבעבע ולחם הוא פריך וזהוב-חום, על 20 דקות.