תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עגבניות, בזיליקום וגבינה אפוי פסטן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שום, רוטב פסטו בזיליקום, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עגבניות מיובשות, בזיליקום ופסטה גבינת עיזים, פסטה אפויה עם רוטב עגבניות וגבינה, ו סיר אחד פלא עגבניות בזיליקום פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח את המים.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים פסטה פגז קטן ומבשלים את הפסטה אל doneness מה שאומר כי הפסטה עדיין יהיה ביס זה או להיות קצת לעיס. הפסטה תספוג יותר מיץ ותמשיך לבשל אחרי שננקז את זה, אז אנחנו צריכים שזה יהיה קצת פחות מבושל. הפגזים כנראה יבשלו כ-9 או 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
מיץ
פסטה
3
מחממים מחבת עמוקה, גדולה או סיר רוטב בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סיר
מחבת
4
מניחים שום על קרש החיתוך ומניחים את שטוח הסכין על גבי כל ציפורן. בזהירות לתת את השום מכה עם כף היד שלך כדי להפריד את שיני מן העורות. זרוק את העורות וקצוץ את השום. זכור לשמור על האצבעות שלך מכורבל מתחת ואת קצה חד שלך, סכין השף מוטה מעט מהגוף שלך.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן
שום
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סכין
5
מוסיפים שמן זית כתית מעולה למחבת על ידי שפיכת זרם איטי של אותו פעמיים סביב המחבת. זה יהיה על 2 כפות של שמן זית כתית במיוחד רק מספיק כדי מעיל התחתון של המחבת. אל תתנו את השמן לשפוך מהר מדי. אתה מחפש זרם איטי, יציב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את השום לשמן. כדי לקצוץ את הבצל, לחתוך את הקצוות ולחתוך את כל הבצל במרכז. לעטוף חצי ולשמור אותו.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
עוטף
שמן בישול
7
חותכים את החצי השני לפרוסות דקות ואז מסובבים את הפרוסות רבע סיבוב וקוצצים אותם שוב. החזק את קצה הסכין על קרש החיתוך ולהרים את הגב של הסכין למעלה ולמטה על הבצל כדי להפוך את החתיכות ממש קטנות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סכין
8
מוסיף את הבצל קצוץ עד השום ושמן. לבשל, ערבוב הרבה, 5 דקות עד הבצל הם רגשני להיראות מבושל.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
שמן בישול
9
מוסיפים את העגבניות לבצל ומערבבים. כאשר העגבניות מגיעות לבועה, להפחית את החום מתחת לרוטב לנמוך. מערבבים חתיכות בזיליקום כדי לנבול אותם. מתבלים את הרוטב עם מלח ופפה, לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
בצל
באזיל!
רוטב
מלח
10
מחממים את המטגן גבוה ומניחים מתלה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מסננים פגזי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
12
הוסף אותם לתבשיל.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
13
מוסיפים רוטב פסטו, 1 כוס גבינת ריקוטה וקומץ פרמזן מגורר, מדי. מערבבים היטב ומעילים את הפסטה החמה עם הפסטו והגבינות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
פסטו
Parmigiano Reggiano
פסטה
14
יוצקים את עגבניות חמות ורוטב בזיליקום על הפסטה, כמה שאתה רוצה. אתה תמיד יכול להגיש תוספת קטנה ליד השולחן, כדי לעבור מסביב. לגרוס קצת גבינת מוצרלה עם פומפיה ולפזר אותו על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות ובזיליקום
מוצרלה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
פומפיה
15
מוסיפים גם מנה אחרונה של פרמז ' יאנו למוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
Parmigiano Reggiano
16
מניחים את התבשיל תחת המטגן באמצע התנור, 10 עד 12 סנטימטרים מהחום.