קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

עגבניות, בזיליקום וגבינה פסטה אפויה

עגבניות, בזיליקום וגבינה פסטה אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עגבניות, בזיליקום וגבינה אפוי פסטן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שום, רוטב פסטו בזיליקום, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עגבניות מיובשות, בזיליקום ופסטה גבינת עיזים, פסטה אפויה עם רוטב עגבניות וגבינה, ו סיר אחד פלא עגבניות בזיליקום פסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח את המים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים פסטה פגז קטן ומבשלים את הפסטה אל doneness מה שאומר כי הפסטה עדיין יהיה ביס זה או להיות קצת לעיס. הפסטה תספוג יותר מיץ ותמשיך לבשל אחרי שננקז את זה, אז אנחנו צריכים שזה יהיה קצת פחות מבושל. הפגזים כנראה יבשלו כ-9 או 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מיץמיץ
פסטהפסטה
3
מחממים מחבת עמוקה, גדולה או סיר רוטב בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
מחבתמחבת
4
מניחים שום על קרש החיתוך ומניחים את שטוח הסכין על גבי כל ציפורן. בזהירות לתת את השום מכה עם כף היד שלך כדי להפריד את שיני מן העורות. זרוק את העורות וקצוץ את השום. זכור לשמור על האצבעות שלך מכורבל מתחת ואת קצה חד שלך, סכין השף מוטה מעט מהגוף שלך.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סכיןסכין
5
מוסיפים שמן זית כתית מעולה למחבת על ידי שפיכת זרם איטי של אותו פעמיים סביב המחבת. זה יהיה על 2 כפות של שמן זית כתית במיוחד רק מספיק כדי מעיל התחתון של המחבת. אל תתנו את השמן לשפוך מהר מדי. אתה מחפש זרם איטי, יציב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את השום לשמן. כדי לקצוץ את הבצל, לחתוך את הקצוות ולחתוך את כל הבצל במרכז. לעטוף חצי ולשמור אותו.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
7
חותכים את החצי השני לפרוסות דקות ואז מסובבים את הפרוסות רבע סיבוב וקוצצים אותם שוב. החזק את קצה הסכין על קרש החיתוך ולהרים את הגב של הסכין למעלה ולמטה על הבצל כדי להפוך את החתיכות ממש קטנות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סכיןסכין
8
מוסיף את הבצל קצוץ עד השום ושמן. לבשל, ערבוב הרבה, 5 דקות עד הבצל הם רגשני להיראות מבושל.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
9
מוסיפים את העגבניות לבצל ומערבבים. כאשר העגבניות מגיעות לבועה, להפחית את החום מתחת לרוטב לנמוך. מערבבים חתיכות בזיליקום כדי לנבול אותם. מתבלים את הרוטב עם מלח ופפה, לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
מלחמלח
10
מחממים את המטגן גבוה ומניחים מתלה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מסננים פגזי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
12
הוסף אותם לתבשיל.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
13
מוסיפים רוטב פסטו, 1 כוס גבינת ריקוטה וקומץ פרמזן מגורר, מדי. מערבבים היטב ומעילים את הפסטה החמה עם הפסטו והגבינות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פסטופסטו
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פסטהפסטה
14
יוצקים את עגבניות חמות ורוטב בזיליקום על הפסטה, כמה שאתה רוצה. אתה תמיד יכול להגיש תוספת קטנה ליד השולחן, כדי לעבור מסביב. לגרוס קצת גבינת מוצרלה עם פומפיה ולפזר אותו על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות ובזיליקוםרוטב עגבניות ובזיליקום
מוצרלהמוצרלה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
15
מוסיפים גם מנה אחרונה של פרמז ' יאנו למוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
16
מניחים את התבשיל תחת המטגן באמצע התנור, 10 עד 12 סנטימטרים מהחום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
תן גבינה להמס בועה על גבי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה