קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות6
מגזין

עגבניות בצל צ'אטני

עגבניות בצל צ'אטני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל צ'אטני בצל עגבניות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 237 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, חומץ שמפניה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עגבניות בצל צ'אטני אדום-צ' אטני אדום עבור Idli Dosa - קל צ'אטני s, בצל עגבניות צ'אטני, איך לעשות בצל עגבניות צ' אטני, ו ג'ינג'ר-עגבניות וצ' אטני בצל מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר מים לרתיחה. הכן אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם מים והוספת מגש של קוביות קרח
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
באמצעות סכין חיתוך, לחתוך סימן צלב קטן על תחתית העגבניות. לטבול אותם במים רותחים במשך 15 עד 30 שניות, עד העור מתחיל לקלף. באמצעות כף מחוררת, להסיר את העגבניות מן הסיר ולהעביר לאמבט הקרח להתקרר במהירות ולעצור את תהליך הבישול. לקלף את העגבניות עם הידיים או סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
חותכים אותם לשניים ולסחוט את הזרעים. קוצצים בגסות את העגבניות ומניחים בצד. אתה צריך בערך 3 1/2 כוסות
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
שים מחבת גדולה על חום בינוני ומעיל עם השמן. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הבצל. מבשלים, sitring מדי פעם, עד שהם מתרככים מעט ולקבל קצת צבע, על 5 דקות
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את העגבניות והציפורן ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות להתחיל לשבור ולשחרר את הנוזל שלהם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
6
מוסיפים את החומץ והאגבה. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, עד הנוזל התאדה ואת chutney הוא חושב, על 5 דקות. הצ ' אטני ישמור מכוסה במקרר עד שבוע 1
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח