קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות2
מגזין

עגבניות ג'ינג'ר Gelée צדפות יורים

עגבניות ג'ינג'ר Gelée צדפות יורים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עגבניות ג'ינג'ר Gelée צדפות יורים, יורה אגס-ג'ינג'ר, ו מרק עגבניות ופופקורן כמהין.

הוראות

1
פירה רבע עגבניות עם זנגביל במעבד מזון עד חלקה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
העברה לסיר כבד קטן ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
נקה את המעבד ביסודיות, ולאחר מכן פירה הנותרים עגבניות בקבוצות עם צ ' ילי, מלח וסוכר עד חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מעבירים לקערה ומערבבים בפרה ג ' ינג ' ר עגבניות מבושל.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
קו מסננת גדולה עם ריבועי גזה מוערמים ולהגדיר מעל סיר עמוק שאינו מגיב או דלי נקי גדול. בזהירות לשפוך purée לתוך מרכז cheesecloth. לאסוף צדדים של cheesecloth מעל purée כדי ליצור שק גדול לקשור צדדים יחד בצורה מאובטחת עם חוט קרוב ככל האפשר purée, אבל בלי לסחוט purée. לקשור שק כף עץ ארוך יותר בקוטר של סיר ולהסיר מסננת. כף להגדיר על פני החלק העליון של הסיר, השעיית שק בתוך סיר והשאיר כמה סנטימטרים מתחת שק, כך שהוא לא יישב בכל מי עגבניות המצטבר. (לחלופין, להעביר מים עגבניות למיכל אחר כפי שהוא מצטבר.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
תן שק לתלות 4 שעות בטמפרטורת החדר.
1
להביא 1 כוס מים לרתיחה בסיר כבד 7-8 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים צדפות ומבשלים, מכוסים, מעל חום גבוה בינוני, עד שהצדפות נפתחות לרווחה, ערבוב ובדיקה בתדירות גבוהה לאחר 6 דקות והעברת צדפות כפי שנפתחו לקערה. (להשליך כל צדפות שלא נפתחו לאחר 10 דקות.) כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, shuck צדפות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
להשליך שק cheesecloth ותכולתו בלי לסחוט.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
2
יוצקים מי עגבניות דרך מסננת גדולה מרופדת במגבת נייר לחה לקערה. מדדו 4 כוסות מי עגבניות ושמרו שארית לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
להעביר 1/2 כוס עגבניות מים לסיר קטן, ואז מפזרים ג ' לטין ולתת לרכך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
חום מעל חום נמוך, ערבוב, רק עד ג ' לטין הוא מומס, ואז לערבב לתוך הנותרים 31/2 כוסות עגבניות מים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מסדרים כוסות על מגשים ומניחים 1 או 2 עלי כוסברה בכל אחד, ואז צדפה, ולאחר מכן 1 או 2 עלי כוסברה נוספים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
6
מוסיפים על 1 כף מים עגבניות לכל כוס (מערבבים מים בכל פעם כך ג ' לטין נשאר מופץ היטב) וצינה, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, לפחות 3 שעות. (ג ' לטין יהיה מעובה אבל לא להגדיר; זה צריך להחליק בקלות מתוך זכוכית.)
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
* מי עגבניות (ללא ג ' לטין) ניתן לעשות 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
יוצקים דרך מסננת מצופה נייר מגבת, ואז צמרמורת, מכוסה.* יורים יכול להיות מקורר עד 1 יום.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.