קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות2
מגזין

עגבניות ג'ינג'ר Gelée צדפות יורים

עגבניות ג'ינג'ר Gelée צדפות יורים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עגבניות ג'ינג'ר Gelée צדפות יורים, יורה אגס-ג'ינג'ר, ו מרק עגבניות ופופקורן כמהין.

הוראות

1
פירה רבע עגבניות עם זנגביל במעבד מזון עד חלקה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
העברה לסיר כבד קטן ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
נקה את המעבד ביסודיות, ולאחר מכן פירה הנותרים עגבניות בקבוצות עם צ ' ילי, מלח וסוכר עד חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מעבירים לקערה ומערבבים בפרה ג ' ינג ' ר עגבניות מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
קו מסננת גדולה עם ריבועי גזה מוערמים ולהגדיר מעל סיר עמוק שאינו מגיב או דלי נקי גדול. בזהירות לשפוך purée לתוך מרכז cheesecloth. לאסוף צדדים של cheesecloth מעל purée כדי ליצור שק גדול לקשור צדדים יחד בצורה מאובטחת עם חוט קרוב ככל האפשר purée, אבל בלי לסחוט purée. לקשור שק כף עץ ארוך יותר בקוטר של סיר ולהסיר מסננת. כף להגדיר על פני החלק העליון של הסיר, השעיית שק בתוך סיר והשאיר כמה סנטימטרים מתחת שק, כך שהוא לא יישב בכל מי עגבניות המצטבר. (לחלופין, להעביר מים עגבניות למיכל אחר כפי שהוא מצטבר.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
תן שק לתלות 4 שעות בטמפרטורת החדר.
1
להביא 1 כוס מים לרתיחה בסיר כבד 7-8 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים צדפות ומבשלים, מכוסים, מעל חום גבוה בינוני, עד שהצדפות נפתחות לרווחה, ערבוב ובדיקה בתדירות גבוהה לאחר 6 דקות והעברת צדפות כפי שנפתחו לקערה. (להשליך כל צדפות שלא נפתחו לאחר 10 דקות.) כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, shuck צדפות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
להשליך שק cheesecloth ותכולתו בלי לסחוט.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
2
יוצקים מי עגבניות דרך מסננת גדולה מרופדת במגבת נייר לחה לקערה. מדדו 4 כוסות מי עגבניות ושמרו שארית לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להעביר 1/2 כוס עגבניות מים לסיר קטן, ואז מפזרים ג ' לטין ולתת לרכך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
חום מעל חום נמוך, ערבוב, רק עד ג ' לטין הוא מומס, ואז לערבב לתוך הנותרים 31/2 כוסות עגבניות מים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מסדרים כוסות על מגשים ומניחים 1 או 2 עלי כוסברה בכל אחד, ואז צדפה, ולאחר מכן 1 או 2 עלי כוסברה נוספים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
6
מוסיפים על 1 כף מים עגבניות לכל כוס (מערבבים מים בכל פעם כך ג ' לטין נשאר מופץ היטב) וצינה, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, לפחות 3 שעות. (ג ' לטין יהיה מעובה אבל לא להגדיר; זה צריך להחליק בקלות מתוך זכוכית.)
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
* מי עגבניות (ללא ג ' לטין) ניתן לעשות 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
יוצקים דרך מסננת מצופה נייר מגבת, ואז צמרמורת, מכוסה.* יורים יכול להיות מקורר עד 1 יום.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.