עגבניות וספגטי סרטנים
עגבניות וספגטי סרטנים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ספגטי, רסק עגבניות מיובש, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו ספגטי עם זיתים ועגבניות (ספגטי אלה פוטנסקה) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. הטריק עם פסטה הוא שיש כמה שיותר מים בסיר ככל האפשר. זה מונע מהפסטה להידבק יחד כאשר הוא מקבל עמילני כפי שהוא מבשל. לאחר שהמים רותחים, מוסיפים את הספגטי ומבשלים על פי ההוראות שעל האריזה.
מעל חום גבוה, מחממים את השמן במחבת גדולה.
מוסיף את השום ולהפוך את החום עד בינוני.
מוסיפים את עגבניות הדובדבן ומערבבים היטב.
מוסיפים את רסק העגבניות המיובש בשמש ועגבניות מיובשות, ולאחר מכן מסירים מהחום.
מוסיפים את בשר הגוש ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הספגטי המבושל וזורקים למעיל.
מגישים מיד עם פטרוזיליה טרייה קצוצה.