עגבניות כבושות
עגבניות כבושות נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 49 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מים, זרעי כמון, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עגבניות כבושות, עגבניות אדומות כבושות, ו עגבניות ירוקות כבושות חמות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
חותכים X בבסיס של כל עגבניה.
מוסיפים עגבניות לסיר; מרתיחים 45 שניות. יש לשטוף עגבניות מתחת למים קרים עד קריר; לקלף. השליכו עורות.
מניחים עגבניות בצנצנות זכוכית או קערת זכוכית גדולה.
שלב 2 3/4 כוסות מים וסוכר בסיר קטן. מביאים לרתיחה; לבשל 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים חומץ ומרכיבים הנותרים לתערובת מים; מגניב לטמפרטורת החדר.
יוצקים תערובת חומץ על עגבניות. לכסות ולתת לעמוד במקרר 1 שבוע.