עגבניות ממולאות בברוקולי
עגבניות ממולאות ברוקולי עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-5 גרם שומן. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש ברוקולי, עגבניות, חלבון ביצה וקמח. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. עם ציון של 35%, המנה הזו גרועה למדי. אם תאהבו את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו עוף ממולא במוצרלה מעושנת, עגבניות צלויות וברוקולי ראבה על תפוחי אדמה עם רוטב מרסלה, פיקניק ממולא: עגבניות ממולאות טונה וארטישוק, פלפל אדום, קישואים ממולאים פטן וגרגרי חומוס, תפוחי מקינטוש ממולאים באגוזים וסוכר חום, ועגבניות פרובנס (עגבניות אפויות ממולאות בגבינה ופירורי לחם).
הוראות
בסיר, מביאים ברוקולי ו-1 אינץ' מים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 3-4 דקות או עד שהם רכים.
חותכים 1/2 אינץ'. פורסים את החלק העליון של כל עגבנייה; עם כף או מלון, חללו כל עגבנייה, ומשאירים 1/2 אינץ'. צדף. לזרוק עיסת.
מפזרים 1/4 כפית מיץ לימון לכל עגבנייה; מניחים הפוך על נייר סופג למשך 10 דקות לניקוז.
בינתיים, במחבת מטגנים בצל בחמאה עד לריכוך. בקערה מערבבים את הקמח, החלב והמרק עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים לתוך תערובת הבצל. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינת פרמזן, בזיליקום, מלח, פלפל וברוקולי שמור. בקערה מקציפים את החלבון עד שנוצרים קצף נוקשה. מקפלים לתערובת הברוקולי.
מניחים את העגבניות ב-8 אינץ' לא משומן. תבנית אפייה מרובעת. מורחים את תערובת הברוקולי לתוך כל עגבנייה, כורכים במרכזה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי והחלק העליון מזהיב.