עגבניות מתובלות, פלפל, מלפפון, נענע, סלט פטרוזיליה
עגבניות מתובלות, פלפל, מלפפון, מנטה, סלט פטרוזיליה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ים ופלפל, מיץ לימון, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. וזה טוב. נסו עגבניות מתובלות, פלפל, מלפפון, נענע, סלט פטרוזיליה, פורסלין חריף, עגבניות, מלפפון, מנטה וסלט פטרוזיליה, ו סלט עגבניות מלפפון עם רוטב פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העגבניות במחצית לרוחב ולסחוט קלות כדי להסיר את הזרעים. עם סכין משונן, קוביות העגבניות ולהעביר מסננת לנקז. בקערת סלט, מערבבים יחד את המלפפון, ירקות, בצל ירוק, עשבי תיבול, jalapeños, וצלפים.
כדי להפוך את הרוטב, להקציף יחד את שמן זית, מיץ לימון, חומץ,גרידת לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים על הסלט וזורקים. לטעום ולהתאים את התיבול. מקררים למשך 20 עד 30 דקות כדי לתת לטעמים זמן להתמזג.
מפזרים סומאק לפני ההגשה אם אתה רוצה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
אגליה קרמזי היא מומחית בינלאומית ידועה במטבח היווני ומחברת The Foods Of Greece, שזכתה בפרס ג 'וליה צ' יילד מהאגודה הבינלאומית של אנשי מקצוע קולינריים לספר הבישול הראשון הטוב ביותר. היא הרצתה ברחבי העולם על אוכל יווני ים תיכוני ומנהלת בית ספר לבישול מכובד על האי היווני קיאה.