עגבניות צלויות ברוטב פסטו ושרימפס קפליני
עגבניות צלויות מוקרמות עגבניות ופסטו שרימפס Capellini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, פסטו בזיליקום, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו Capellini עם שרימפס ורוטב עגבניות שמנת, מרק עגבניות ובזיליקום קלוי אש שמנת, ו קלוי עגבניות צהובות Capellini (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי הוראות על התיבה. חזור לסיר; לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שרימפס ושום; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס הם ורודים.
הסר שרימפס ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
מניחים עגבניות, קצפת, פסטו ומלח במחבת; לערבב היטב. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות עד רוטב מתעבה.
הסר מהחום; מערבבים בשרימפס.
הוסף תערובת שרימפס לפסטה; לזרוק בעדינות למעיל.