עגבניות קלויות ושלוש סלסה צ'ילה
עגבניות קלויות וסלסה שלוש-צ'ילה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 53 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שיני שום, בצל, עגבניות בשלות המשרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: סלסה דה Molcajete (עגבניות קלויות סלסה צ'ילה ירוקה), טאקו סטייק עם עגבניות צלויות ירוק סלסה צ'ילה, ו עגבניות, בצל וסראנו סלסה צ'ילה.
הוראות
מחממים מטגן ומכניסים מדף 3. מאלמנט חימום. קו תבנית אפייה גדולה עם נייר כסף ולשים עגבניות, בצל, ושום בו. לצלות את הירקות, מפנה לפי הצורך, עד השחמה במקומות בכל רחבי, 15 עד 20 דקות; להעביר קערה כפי שנעשה.
בינתיים, לנגב צ ' ילי יבש נקי עם מטלית לחה. לשלוף ולהשליך זרעים וגבעולים מן cascabels (לשבור chiles לפתוח קצת במידת הצורך). הפעל מאוורר על תנור.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה, מוסיפים צ ' ילי cascabel ו arbol, ומבשלים, פונה לעתים קרובות עם כפית מחוררת, עד מעט מתרכך כהה כתמים, 1 עד 2 דקות.
הזמנת שמן במחבת, להעביר צ ' יילס לקערה קטנה, עמוקה ויוצקים 2 כוסות מים רותחים על גבי.
בואו לעמוד עד צ ' יילס הם התרככו, כ -20 דקות. זרוק 1 כוס נוזל.
מערבולת צ 'ילי ונוזל שנותר עם צ' יפוטלה במעבד מזון עד חלקה מאוד.
חותכים עגבניות ובצל לחתיכות. פיל שום.
מוסיפים ירקות לצ ' ילה טהורים ודופק עד כמעט חלק.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני גבוה.
להוסיף תערובת צ ' ילה ולהביא לרתיחה, ערבוב. לבשל, ערבוב, במשך כ 3 דקות כדי למזג טעמים.
יוצקים סלסה לתוך קערה ולתת מגניב. מערבבים במיץ לימון ומתבלים לפי הטעם במלח.
* קנה במעבר המזון הבינלאומי של הסופרמרקט שלך או בשוק לטיני.
הפוך קדימה: צ ' יל אטום עד 1 שבוע.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.