עגבניות קלויות, קישואים ותפוחי אדמה עם צ'רנושקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל עגבניות קלויות, קישואים, ותפוחי אדמה עם Charnushkan. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לך שום, קישואים, עגבניות בינוניות גדולות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו ארוחת סיר אחת ~ מקלות תיפוף קלויים עם תפוחי אדמה אצבעוניים, פטריות, עגבניות וקישואים, שום ספגטי קישואים עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות, בזיליקום ותפוחי אדמה קלויים, ו סיבובי קישואים עם עגבניות קלויות (מתכונים דומים).
הוראות
הפעל את התנור ל 232°. מיקום שני מתלים כך שהם קרובים לאמצע.
בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה עם חצי שמן זית וכמה צביטות גדולות של מלח. ודא שהם מצופים ביסודיות. כאשר התנור הוא על 121°, להעביר את תפוחי האדמה למחבת ברזל יצוק אחד או שניים ולהחליק אותם לתוך המדף התחתון של התנור. שימוש בברזל יצוק והחל בתנור נמוך יהפוך את תפוחי האדמה פריך addicitively.
להשאיר את תפוחי האדמה לבד במשך 15 עד 20 דקות בזמן שהם מפתחים קרום. בינתיים, להכין את שאר החומרים שלך ולזרוק באותה קערה גדולה עם כמה צביטות כבדות של מלח.
להעביר אותם למחבת גיליון ולהפיץ כך שכולם בשכבה אחת.
לאחר כ -20 דקות, מוסיפים את העגבניות והקישואים למדף השני ובודקים את תפוחי האדמה. אם מרית מתכת דקה יכולה להחליק מתחתם ללא התנגדות רבה מדי והתחתית היא חום זהוב עמוק, לזרוק אותם ולהתפשט כך שהם שוב בשכבה אחת. אם הם תקועים או לא שחומים לחלוטין, להשאיר אותם להיות.
כל 10 דקות לאחר מכן, לבדוק את תפוחי האדמה ולזרוק לפי הצורך. סביר להניח שהם יסיימו לבשל בעוד העגבניות והקישואים התרככו ושיחררו הרבה מיצים, ואז הם יסיימו (הם לא באמת יתרככו עם כל הלחות).
הסר את כל החומרים מהתנור ולשלב על מגש ממש לפני ההגשה.