עגל או פפריקש כבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 901 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, אוו, עלי דפנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו עגל פפריקש, עגל פפריקש, ו עגל שוק פפריקש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להביא את הבשר לטמפרטורת החדר. לטף את הבשר יבש עם מגבות נייר, ולאחר מכן מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3
מחממים רסס של EVOO בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים את הבשר בקבוצות ומבשלים עד חום עמוק בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
5
העברה לצלחת.
6
להוסיף עוד טפטוף של EVOO לסיר ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיף את החמאה ולתת לו להמיס לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך מאוד, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים 3 כפות פפריקה, הכמון, שום, עלי דפנה, פלפלים ועגבניות, ומערבבים לשלב ולחמם דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
10
מוסיפים את המניה והיין ומחזירים את הבשר לסיר. מכסים במכסה, מעבירים את הסיר לתנור ומבשלים עד שהבשר רך, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
הסר את הבשר על מגש ומכסה בנייר כסף. באמצעות בלנדר טבילה, מחית את הרוטב בסיר. מערבבים את הקרם פרש ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם, 20 עד 30 דקות. תחזיר את הבשר לסיר. (אם אתה לא מגיש מיד, לקרר את התבשיל ולאחר מכן לקרר עד מוכן לשימוש. מחממים בתנור מתון או מעל להבה בינונית.) ממש לפני ההגשה, מערבבים את שארית 1 כפית פפריקה כדי להאיר את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
נוזל-אונקיות מים טריים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
לקישוט, מטגנים את האוכמניות קצת EVOO עד פריך. למעלה התבשיל עם כמה גושים של קרם פרש וcaperberries המטוגן. (הצבעים הירוקים, האדומים והלבנים מסמלים את הדגל ההונגרי.)
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
פירות יער צלפים
יוקון
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
13
כל תבשיל שאריות הוא נהדר לארוחת צהריים או עם ביצים עלומות.