עגל אוסובוקו עם גרמולטה
עגל אוסובוקו עם גרמולטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם יין, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. נסו אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם גרמולטה, ו אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עגל עם 1/4 כפית מלח ופלפל; לדלות בקמח.
ממיסים 1 1/2 כפיות חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
הוסף 3 שוקי עגל, ומבשלים 8 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר לצלחת. חזור על ההליך עם הנותרים 1 1/2 כפיות חמאה ועגל.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ובייקון למחבת; מטגנים 5 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים יין; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, מרק ועגבניות הנותרים. להחזיר עגל למחבת; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 2 שעות או עד העגל רך.
מערבבים פטרוזיליה, קליפה ושום בקערה קטנה. מערבבים לתוך אוסובוקו; לבשל 10 דקות.