קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

עגל בסגנון טריאסטה, עם כרוב אדום: סקאלופין אלה טריסטינה אי קאבולו רוסו אלה

עגל בסגנון טריאסטה, עם כרוב אדום: סקאלופין אלה טריסטינה אי קאבולו רוסו אלה
עגל בסגנון טריאסטה, עם כרוב אדום: סקאלופין אלה טריסטינן א קאבולו רוסו אלה דורש בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל 715 קלוריות. אם יש לכם בצל, ביצה, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוחים האדומים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוחי קרמל כמו קינוח. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: קציצות עגל עם מרווה, סלטימבוקן בסגנון רומני אלה רומנה, כיסי עגל בסגנון ואלה ד ' אוסטה: פורטפוגלי אלה ולדוסטנה, ו ג'וטה טריסטינה (שעועית ומרק כרוב כבוש מטריאסטה).

הוראות

1
מתבלים את פרוסות העגל במלח ופלפל ומחפרים תחילה בקמח, אחר כך בביצה, ואז בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
במחבת גדולה מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את פרוסות העגל בתבנית ומבשלים 3 דקות בצד הראשון. בינתיים ממלאים כל אחד מהזיתים בכמה מהצלפים, עוטפים אנשובי סביב כל זית ומניחים בצד. סובבים את חתיכות העגל ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים יין למחבת ומנערים לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים חמאה ומנערים מחבת לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מניחים זית עטוף על כל נתח בשר, כמו גם פרוסת לימון אחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מגישים עם הכרוב האדום.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
8
במחבת גדולה מחממים את שמן הזית על אש גבוהה ומוסיפים את הבצל והגרגר. מבשלים עד שהם רכים ושחומים, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ספקספק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוסיפים את הכרוב, היין והחומץ, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את התפוחים הקצוצים ומבשלים 20 דקות נוספות ואז מגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות