לחם שבשבת שוקולד
לחם שבשבת שוקולד המתכון יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 10 דקות. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה משמש 32. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם חלב חם, ביצה, קמח לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 14%, וזה לא כל כך מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם לחם שבשבת זית, עוגיות שבשבת שוקולד-אגוזים, ו עוגיות שבשבת שוקולד חצי מתוקות.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים בחלב חם.
מוסיפים את הסוכר, המלח, הביצים, גבינת השמנת ו -2 כוסות הקמח; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח; מחולק לשניים.
מגלגלים כל מנה ל -12 אינץ'. איקס 8-ב. מלבן. בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת, סוכר קונדיטורים וקקאו לתערובת אחידה.
מורחים על כל מלבן עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
להפשיל סגנון ג ' לי רול, החל בצד קצר; קמצוץ התפר לאטום.
מניחים את צד התפר כלפי מטה בשני 9 אינץ ' משומנים. איקס 5-ב. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-45 דקות.
מברשת צמרות של כיכרות עם ביצה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 25 דקות. מכסים ברפיון בנייר כסף.
אופים 15-20 דקות יותר או עד שכיכרות נשמעות חלולות כשמקישים עליהן.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.