קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

עגל מטוגן עם גרמולטה

עגל מטוגן עם גרמולטה
עגל צלוי עם גרמולטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 98 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 690 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ליווי: פורצ'יני מצה פולנטה טריזים, יין, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: אוסובוקו (צלעות עגל) עם לימון / גרמולטה מנדרינה, בקר מטוגן עם גרמולטה בצל אדום, ו בקר מטוגן עם גרמולטה בצל אדום.

הוראות

1
יוצקים מים רותחים מעל פורצ ' יני בקערה ולתת לעמוד עד מתרכך, 10 עד 20 דקות. הרם את פורצ ' יני, סוחט נוזל עודף בחזרה לקערה, ולשטוף כדי להסיר כל חצץ.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים להשרות נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לקערה אחרת. קוצצים פורצ ' יני ושמורה עבור פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
3
עגל לטפוח יבש לחתוך 20 (1 1/2 אינץ ' עמוק) חריצים בכל רחבי עם סכין דק להב. ממלאים כל חריץ עם פרוסת שום, ואז מתבלים עגל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים שמן בסיר כבד של 4 עד 6 ליטר על חום בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז עגל חום מכל הצדדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את היין ואת deglaze סיר על ידי רותחים על חום גבוה (לשמור עגל בסיר), ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד היין מופחת בחצי, על 5 דקות. מערבבים פורצ ' יני נוזלי ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות, מכוסה, הופך עגל כל 30 דקות, עד הבשר רך, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר עגל קרש חיתוך מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
7
דלג על כל שומן וקצף מפני השטח של מיצי פאן, ולאחר מכן להרתיח עד מופחת על 2 כוסות.
8
יוצקים דרך מסננת בסדר מאוד לתוך סיר ולהביא לרתיחה. מערבבים עמילן תפוחי אדמה מומס, ולאחר מכן לטאטא לתוך מיצים פאן. רוטב מבשלים עד מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1
מערבבים יחד מרכיבים גרמולטה.
2
מערבבים חצי גרמולטה לרוטב ומתבלים במלח ופלפל. צ ' יל שנותר גרמולטה, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
2
הסר מיתרים מבשר עגל לחתוך בשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. פרוסות חופפות בתבנית קרמיקה או זכוכית בגודל 13 על 9 אינץ ' ושופכות רוטב על בשר. כיסוי צלחת עם רדיד וחום באמצע התנור 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים עם נותר גרמולטה.
4
פתקים של טבחים
5
* עגל (מקורר על קרש חיתוך אבל לא פרוס) ניתן לעשות 1 יום קדימה, מקורר, מכוסה. חותכים בשר בעוד עדיין קר לחמם ברוטב.* רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה, ואז מקורר לחלוטין לפני הצטננות, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך