עגל, עוף ובשר Canelloni
עגל, עוף ובשר Canelloni עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט טחון, ביצים, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . נסו פיקטה עגל או עוף של תרזה, חזיר, עגל או שניצל עוף, ו כבש (או עוף או עגל) עם תבשיל כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך קרפים: בקערה בינונית להכות ביצים ביסודיות, ולאחר מכן להוסיף חלב וחמאה. הכה בקמח ומלח עד חלקה. (הערה: הבלילה היא הטובה ביותר אם נשאר להגדיר עבור 1/2 שעה לפני השימוש). קרפים חומים במחבת חמה בינונית, מה שהופך אותם 6 עד 8 אינץ ' בהיקף. תניח בצד.
כדי להפוך את מילוי בשר: עגל חום, עוף ובשר בחמאה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. מערבבים את הפטרוזיליה, גבינה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
כדי להפוך את הרוטב הלבן: בסיר קטן על חום בינוני, לבשל קמח וחמאה יחד במשך 1 דקה. מערבבים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, ולאחר מכן מערבבים בחלב וממשיכים לבשל עד עבה.
מורחים 1/2 של רוטב הפסטה בחלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. תערובת בשר כפית לתוך קרפים מוכנים, מתקפל על כל הצדדים של קרפ כדי ליצור חבילות בגודל כף.
מקום מלא קרפים, צד התפר למטה, בתבנית אפייה. מכסים עם רוטב פסטה הנותרים ושופכים רוטב לבן על כל. מכסים עם גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות, או עד גבינה הוא מבעבע וחום בקצוות.