עגל עם רוטב ביצים: Vitello Brodettato עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 579 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, חלמונים, שומן חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: לחמניות עגל ברוטב עגבניות - - - Braciole di Vitello, צלוי עגל עם Marjoram: Stinco di Vitello, ו Spezzatino di vitello con piselli (צלי עגל עם אפונה).
הוראות
1
בתנור הולנדי, מחממים את השומן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הפרושוטו ואת הגדלים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה לחום.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
3
מוסיפים את העגל וחומים אותו קלות. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, מוסיפים את היין ונותנים לו להתאדות לחלוטין. בסיר קטן, להביא את המים לרתיחה. אבק את הבשר עם הקמח, ולאחר מכן להוסיף 1 כוס מים רותחים לסיר ולכסות. מבשלים מעל חום בינוני עד הבשר הוא מזלג מכרז, כ 45 דקות. בקערה קטנה, לשלב את פרמזן מגורר, שום, פטרוזיליה, חלמונים ומיץ לימון להקציף לשלב. ברגע שהבשר רך, מוסיפים לסיר ומאפשרים לעבות מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
Parmigiano Reggiano
זנים של פטריות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף