עדשים הודיות עם קוקוס
עדשים הודיות עם קוקוס יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 202 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עלה דפנה, עדשים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. נסו עדשים הודיות, עדשים הודיות ואורז, ו עדשים מתובלות הודיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל קצוץ; מטגנים 5 דקות או עד שרק מתחילים להשחים. מערבבים פנימה את המים, העדשים, חלב הקוקוס ועלה הדפנה. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים, מערבבים מדי פעם, 40 דקות או עד שהעדשים רכות.
הסר וזורק את עלה הדפנה. ואז מערבבים פנימה מלח ופלפל.
יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג
ניתן לשלב את אסיה עם גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את וילה וולף פאלץ גוורצטרמינר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
![וילה וולף פאלץ גוורצטרמינר]()
וילה וולף פאלץ גוורצטרמינר
הערות פרחוניות קלאסיות מובילות לגווטרצטרמינר נקי ונקי המאזן את טעמי הפירות והתבלינים העסיסיים שלו בחומציות חדה. מושלם עם ארוחות חריפות יותר.