עובש שקדים-דובדבן
עובש שקדים דובדבן עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 102 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם ציפוי קצפת מגניב, מים, דובדבנים בסירופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עובש שקדים-דובדבן, עובש דובדבן בינג שכבתי, ו עובש קוקוס-דובדבן מתובל.
הוראות
דובדבנים מסננים, סירופ שמור.
מוסיפים מספיק מים קרים לסירופ כדי למדוד 1-1 / 2 כוסות.
מוסיפים מים רותחים לתערובת ג ' לטין בקערה גדולה; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים בתמצית נוזל דובדבן ושקדים. מקררים 1-1 / 2 שעות או עד מעובה. מערבבים דובדבנים.
יוצקים לתוך עובש 5 כוס מרוסס עם ספריי בישול.
מקררים 4 שעות או עד המשרד. Unmold. למעלה עם שוט מגניב ואגוזים ממש לפני ההגשה.