עוגה סינית
אם יש לך בצל, שמן canolan, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. נסו ראש השנה הסיני: חזיר צלוי סיני (סיו יוק), עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבשיל 2 ליטר עם חמאה.
מחממים שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל עד שקוף, כ 5 דקות. מערבבים בשר טחון לבצל, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומבשלים תערובת בקר טחון עד להשחמה ומתפוררת, כ -10 דקות נוספות.
מורחים תערובת בקר טחון מבושל לתוך החלק התחתון של תבשיל תבשיל תבשיל תבשיל מוכן; לשפוך תירס בסגנון שמנת על בשר בקר הקרקע בשכבה; העליון עם שכבה של פירה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה משחימים ותבשיל מבעבע, כ -30 דקות.