קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה שחורה משנות החמישים

עוגה שחורה משנות החמישים
עוגה שחורה משנות החמישים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 666 קלוריות. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אבקת סוכר, שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת יער שחור ללא ביצה, איך מכינים עוגת יער שחור, אורז שחור עשב טבעוני, עדשים שחורות וקערות סלט פילאף קינואה שחורות עם אוכמניות, ו עוגת דליה שחורה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). גריז וקמח שני 9 מחבתות אינץ. מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה ו 1/2 כפית מלח. הניחו בצד. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים בהדרגה 1 כוס חלב לתוך 1/3 כוס קקאו, ואז לטאטא עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
2
בקערה גדולה שמנת יחד 1/2 כוס חמאה, 1/4 כוס קיצור ו -2 כוסות סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים 3 ביצים אחת אחת, מקציפים היטב עם כל תוספת, ואז מערבבים פנימה 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
4
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם תערובת החלב; מקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
5
מורחים את הבלילה באופן שווה לתוך מחבתות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
6
אופים בתנור שחומם מראש למשך 35 עד 40 דקות, או עד שהשכבות מתכווצות מדפנות המחבתות והצמרות קופצות לאחור כאשר לוחצים בעדינות בקצה האצבע. העוגה צפופה ולחה, לכן היזהרו לא לאפות אותה יתר על המידה. מגניב את השכבות במחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן בזהירות להפוך אותם על המדפים מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
להכנת המילוי: בקערה קטנה מקציפים יחד 2/3 כוס סוכר, 2 כפות עמילן תירס ו 1/4 כפית מלח. בסיר על אש בינונית, שלבו 1 1/2 כוסות חלב עם תערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מוסיפים 3 ריבועים שוקולד קצוץ, ומביאים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים עד שהתערובת סמיכה ומבעבעת, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
9
מסירים מהאש, ומערבבים פנימה 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
10
יוצקים לקערה ומכסים בניילון נצמד ישירות על פני השטח, כדי למנוע מהפודינג ליצור עור. מקררים עד להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
11
להכנת הכפור: בקערה בינונית מקציפים 1/2 כוס חמאה, 1 1/2 כפיות וניל ו -3 ביצים עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים שתי כפות בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים פנימה את השוקולד המומס עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים למקרר למשך 15 דקות בזמן שממלאים את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שוקולדשוקולד
13
להרכבת העוגה: בעזרת סכין משוננת ארוכה פורסים כל שכבה לשניים אופקית ויוצרים 4 שכבות.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
14
מורחים את המילוי בין 3 משכבות העוגה. עוגת פרוסט עם הזיגוג, ואז להתפורר שכבת העוגה הנותרת. מקל פירורים על כל משטח קפוא של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
15
מפזרים שאריות פירורים מעל החלק העליון של העוגה. יש לאחסן במקום קריר ולהגיש תוך 24 שעות.