עוגות Bundt יונק דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות Bundt יונק דבש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 294 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם מלח, סודה לשתיה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת Hummingbird Bundt, עוגת Hummingbird Bundt, ו עוגת Hummingbird Bundt (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 18 מיני כוסות Bundt עם תרסיס אפייה.
שקול או כף קלה קמח לתוך כוסות מדידה יבש, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, 1/2 כפית מלח, וקינמון בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים סוכר מגורען ו 12 כפות חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה ב 1 כפית וניל.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מקפלים בננה, פקאן, ואננס לבלילה.
הבלילה כפית באופן שווה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכזים יוצא עם פירורים לחים נצמדים. מגניב 5 דקות מחבתות על מתלה תיל; להסיר מחבתות.
מערבבים אבקת סוכר, בורבון, חמאה מומסת, ו 1/4 כפית וניל; מערבבים עד חלקה.
הכפלה: אתה רק צריך מגע של זיגוג בורבון, אבל עבור כלבי סוכר, אתה יכול להכפיל את זיגוג לקשט עם יותר.