עוגות גנאש שוקולד
מתכון זה מכין 24 מנות עם 144 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, קצפת, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו מיני עוגות גנאש שוקולד, עוגות מוס דלעת עם זיגוג גנאש שוקולד, ו עוגות גנאש שוקולד קרמל מלוח עם קרום עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מקציפים חמאה וגבינת שמנת לתערובת אחידה; מקציפים קמח. זרוק בצק על ידי כפות זעירות לכוסות מאפינס מיניאטוריות משומנות; בידיים מקומחות היטב, לחץ בצק על תחתית ומעלה דפנות הכוסות.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
מניחים שוקולד צ ' יפס בקערה קטנה. בסיר קטן, להביא שמנת רק לרתיחה.
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים לקערה קטנה; מכסים ומכניסים למקרר עד ליציבות.
מקציפים תערובת שוקולד עד שנוצרות פסגות רכות. צינור או כף לתוך פגזים טארט.
מקשטים בקצפת, פטל וסוכר קונדיטורים אם רוצים.