תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות זנגביל עם קצפת מנגו מקורמל. מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לך לחנות ותביא ביצים, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגות זנגביל עם מנגו מקורמל קרם חמאה, עוגות זנגביל עם מנגו מקורמל קרם חמאה, ו עוגות זנגביל עם ציפוי Zinfandel קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים את כל החומרים לרתיחה בסיר קטן ומבשלים עד שהסוכר נמס והתערובת מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר מהחום להחדיר במשך 30 דקות.
4
הסר ג ' ינג ' ר רק לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 12-כוסות פח מאפין עם ספינות קאפקייקס נייר ולרסס את החלק הפנימי של כל אניה ואת החלק העליון של המחבת עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
מגש מאפינס
תנור
6
מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, זנגביל, קינמון וציפורן לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
ציפורן
ג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
לטאטא יחד את החמאה המומסת, סוכר חום, ביצים, דבשה בקערה גדולה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מולסה
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
8
מוסיפים חלק מהמים לבלילה ואז כמה מרכיבים יבשים לבלילה. המשך לסירוגין עם המים והקמח עד שהכל מתווסף וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מים
9
מלא כל אוניית נייר עם 1/3 כוס הבלילה, על 1/4 אינץ ' מתחת לחלק העליון של אניה.
10
מניחים לתנור שחומם מראש ואופים רק עד שהחולצה מרגישה מוצקה וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצאים נקיים, כ -15 עד 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
11
הסר מהתנור מברשת את צמרות בנדיבות עם כמה סירופ זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר
סירופ
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
אפשר לעוגות להתקרר לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציפוי
13
מחממים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מוסיפים את הדבש ואת המנגו ומבשלים עד קרמל רך.
מרכיבים שתצטרך
מנגו
דבש
15
מעבירים למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה. מעבירים תערובת דרך מסננת רשת בינונית לקערה.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מסננת
קערה
16
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף שוט חוט, להכות את חלמונים במהירות בינונית גבוהה עד שמנת צהוב חיוור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
קערה
17
בסיר nonstick, לשלב את הסוכר וסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
18
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה מבלי לערבב ומבשלים עד שהוא מגיע לשלב רך כדור (238 עד 242 מעלות F) על מדחום ממתקים. מיד לשפוך את התערובת לתוך כוס מדידה חמאה כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
כוס מדידה
19
מוסיפים כמות קטנה של סירופ חלמונים ביצה מוכה, להפעיל את המיקסר למהירות גבוהה, ופעימה במשך כ 5 שניות. המשך לעצור את המיקסר, הוספת סירופ, ומכה באותו אופן עד כל הסירופ משולב ואת התערובת מקוררת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
סירופ
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
20
הוסף את החמאה, 1 חתיכה בכל פעם, והכה עד משולב לפני הוספת החלק הבא. כאשר כל החמאה כבר מעורבב, להוסיף את הווניל לאט להוסיף את מחית מנגו. להמשיך להכות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מחית מנגו
וניל
חמאה
21
כפור כל עוגת זנגביל עם קרם מנגו מקורמל ומפזרים עם זנגביל מסוכר.