עוגות לימון דורש כ 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. והוא מספק כ 16 מנות . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך אבקת אפייה, גרידת לימון, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מיני עוגות לימון Bundt עם מילוי לימון (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), לימונצ'לו ומאייר לימון סבאיון עם עוגות מקדאמיה פריכות וקליפת לימון מסוכרת, ו טריפל לימון בייבי עוגות עם קרם פודינג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. גריז וקמח 2 (8 1/2 על 4 1/4 על ידי 2 1/2 אינץ') מחבתות כיכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
קרם החמאה ו 2 כוסות סוכר מגורען בקערה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה, המפתח לעוגות גדולות הוא להכות את החמאה והסוכר עד התערובת עד אור ורך, על 5 דקות. עם המיקסר על מהירות בינונית להוסיף את הביצים, (לשבור את הביצים לתוך צלחת לפני הוספת הבלילה כדי למנוע ביצה או פגזים בבלילה) 1 בכל פעם, ואת גרידת לימון. לנפות יחד את הקמח, כדי לוודא שאין גושים, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה. בנפרד, לשלב 1/4 כוס מיץ לימון, חלב חמאה, ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
סודה לשתייה
מיץ לימון
חלב-חמאה
גרידת לימון
וניל
חמאה
קונכיות פסטה
קרם
קמח לכל מטרה
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
קערה
3
מוסיפים את תערובות הקמח והחמאה לסירוגין, מתחילים ומסתיימים בקמח. מחלקים באופן שווה בין המחבתות, להחליק את צמרות, ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד בודק עוגה יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מבשלים 1/2 כוס סוכר מגורען עם מיץ לימון 1/2 כוס בסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. כאשר העוגות נעשות, מגניב במשך 10 דקות, להפוך אותם על מתלה להגדיר מעל מגש כפית סירופ לימון על העוגות. אפשר לעוגות להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מיץ לימון
לימון
סירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
עבור זיגוג, לשלב את הסוכר ' ממתקים ומיץ לימון בקערה, ערבוב עם מקציף חוט עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
מיץ לימון
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
יוצקים מעל צמרות העוגות ולאפשר זיגוג לטפטף במורד הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
7
כדי להקפיא את העוגות האלה, להכין אותם מלבד זיגוג. לעטוף אותם היטב בניילון נצמד ולהקפיא. כשתהיה מוכן להשתמש, להפשיר וזיגוג.