זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לך מיץ לימון, בצק ביסקוויט מיכל קשקשי, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו עוגות מטוגנות תפוחים, עוגות תפוחים מטוגנות, ו עוגות תפוחים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את החמאה למחבת סאוט גדולה ומתיכים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את התפוחים, הסוכר, הקינמון ומיץ לימון ומבשלים על אש בינונית עד שהתפוחים רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
הסר מהחום וקריר.
4
כאשר המילוי הוא מגניב, לגלגל את הביסקוויטים על משטח מקומח קלות, כך שכל ביסקוויט יוצר מעגל 7 עד 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
מניחים 2 עד 3 כפות של המילוי על 1/2 של כל מעגל.
6
מברשת את הקצוות של המעגל עם מים. מקפלים את המעגל על המילוי כדי ליצור צורות חצי ירח. חותם על ידי לחיצה על הקצוות עם הקוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מחממים טיגון עמוק או סיר עמוק באמצע הדרך מלא בשמן ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
בזהירות להוסיף את העוגות לשמן, 1 בכל פעם, ומטגנים עד חום זהוב, הפיכת העוגות לפי הצורך אפילו בראונינג, על 5 עד 8 דקות.