קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות מטוגנות תפוחים

עוגות מטוגנות תפוחים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לך מיץ לימון, בצק ביסקוויט מיכל קשקשי, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו עוגות מטוגנות תפוחים, עוגות תפוחים מטוגנות, ו עוגות תפוחים מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את החמאה למחבת סאוט גדולה ומתיכים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את התפוחים, הסוכר, הקינמון ומיץ לימון ומבשלים על אש בינונית עד שהתפוחים רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
3
הסר מהחום וקריר.
4
כאשר המילוי הוא מגניב, לגלגל את הביסקוויטים על משטח מקומח קלות, כך שכל ביסקוויט יוצר מעגל 7 עד 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים 2 עד 3 כפות של המילוי על 1/2 של כל מעגל.
6
מברשת את הקצוות של המעגל עם מים. מקפלים את המעגל על המילוי כדי ליצור צורות חצי ירח. חותם על ידי לחיצה על הקצוות עם הקוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
7
מחממים טיגון עמוק או סיר עמוק באמצע הדרך מלא בשמן ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
בזהירות להוסיף את העוגות לשמן, 1 בכל פעם, ומטגנים עד חום זהוב, הפיכת העוגות לפי הצורך אפילו בראונינג, על 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
מפזרים אבקת סוכר מיד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O