עוגות מטוגנות תפוחים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לך מיץ לימון, בצק ביסקוויט מיכל קשקשי, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו עוגות מטוגנות תפוחים, עוגות תפוחים מטוגנות, ו עוגות תפוחים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את החמאה למחבת סאוט גדולה ומתיכים.
מוסיפים את התפוחים, הסוכר, הקינמון ומיץ לימון ומבשלים על אש בינונית עד שהתפוחים רכים, כ -15 דקות.
כאשר המילוי הוא מגניב, לגלגל את הביסקוויטים על משטח מקומח קלות, כך שכל ביסקוויט יוצר מעגל 7 עד 8 אינץ'.
מניחים 2 עד 3 כפות של המילוי על 1/2 של כל מעגל.
מברשת את הקצוות של המעגל עם מים. מקפלים את המעגל על המילוי כדי ליצור צורות חצי ירח. חותם על ידי לחיצה על הקצוות עם הקוצים של מזלג.
מחממים טיגון עמוק או סיר עמוק באמצע הדרך מלא בשמן ל 350 מעלות F.
בזהירות להוסיף את העוגות לשמן, 1 בכל פעם, ומטגנים עד חום זהוב, הפיכת העוגות לפי הצורך אפילו בראונינג, על 5 עד 8 דקות.