עוגות ממולאות
המתכון ממולא עוגות יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. מתכון צמחוני זה משרת 24 . לקינוח הזה יש 512 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. אם יש לכם סוכר, קיצור ירקות, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. נסו פאי פקאן-עוגות ממולאות, עוגות ממולאות תות, ו עוגות ממולאות ביצת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
קו 2 סטנדרטי 12-כוס מאפין/קאפקייקס מחבתות עם ניירות.
בעזרת מערבל חשמלי, קרם את החמאה והסוכר יחד עד שהם בהירים ותפוחים, כ -5 דקות.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את הקמח והחלב, לסירוגין, לתערובת המוקרמת, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מוסיפים את הווניל וממשיכים להקציף עד לערבוב טוב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין הניירות וממלאים אותם בערך 34 מהדרך למעלה. רמת הבלילה על ידי הטלת מחבת מאפין על גבי דלפק כדי לשחרר את בועות האוויר.
אופים כ-18 עד 20 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז הקאפקייק יוצא נקי. מצננים בתבנית למשך 5 עד 10 דקות ואז מוציאים את הקאפקייקס לרשת כדי להתקרר לחלוטין.
עם מערבל חשמלי, קיצור שמנת וחמאה יחד.
מוסיפים סוכר קונדיטורים וסוכר מגורען ומקציפים עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים תמצית וניל. מקציפים בהדרגה סירופ תירס. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מסמיכה לעקביות דמוית מיונז, כ -3 דקות.
כאשר הקאפקייקס התקררו לחלוטין, מלאו שקית מאפה, המצוידת בקצה עגול רגיל בינוני-קטן במילוי הווניל. בעזרת סכין חדה וקילוף חותכים צלב למרכז כל קאפקייק מלמעלה, בעומק של כ -1 אינץ'. הכניסו את קצה שקית המאפה לצלב וסחטו בעדינות כ -1 1/2 כפיות ממילוי הווניל למרכז כל קאפקייק. נגב כל מילוי וניל שנוזל החוצה כשמוציאים את הקצה מהקאפקייק.
קרם את החמאה, חמאת הבוטנים, הסוכר המגורר והמלח יחד עם מערבל חשמלי עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה את תמצית הווניל והשמנת הכבדה. מקציפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים.
קפאו את הקאפקייקס הממולאים וניל בסכין חמאה או משקית מאפה גדולה עם כוכב.