עוגות מסא סלבדור ממולאות
המתכון סאלבדורי ממולאים מאסה עוגות מוכן בסביבות שעה 1 והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם מים, שעועית כליות, מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגות מאסה מטוגנות ומתוקות, עוגות תירס מסא עם ביצים שלוקות, ו עוגות מאסה מטוגנות עם גבינה (Arepas de Queso) (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק יחד גבינה, שעועית, קליפת חזיר, ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה עם הידיים שלך, ולאחר מכן לחץ על תערובת בחוזקה לתוך 16 (1 1/2 אינץ') כדורים (למילוי).
שלב קמח טורטייה, מים, ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה ללוש עם הידיים שלך עד הבצק אחיד צורות, על 1 דקה. (הבצק צריך להיות לח אבל לא דביק. במידת הצורך, ללוש קצת יותר קמח טורטייה או מים לבצק.)
לשטח בצק כוס 1/4 בין כפות לחות לדיסק 4 אינץ'. לעטוף דיסק סביב כדור מילוי, סוגר אותו, וליצור כדור חלק. Reflatten בין כפות הידיים לתוך דיסק 4 אינץ '(1/2 אינץ ' עבה; מילוי צריך להישאר מוסתר). שים על מגש מרופד בניילון נצמד ומכסה בניילון נצמד כדי למנוע ייבוש. הפוך 15 יותר pupusas.
מחממים מחממים מחבת comal או גדולה (2 מבער) מעל חום בינוני-נמוך עד חם, לפחות 2 דקות.
מברשת קלה עם שמן, ואז לבשל pupusas בקבוצות, מפנה ולחיצה קלה עם מרית מתכת כל 2 עד 3 דקות, עד פריך משחימים כתמים (כמה גבינה עשוי לטפטף החוצה), 10 עד 12 דקות סך לכל אצווה.
* Pupusas יכול להיווצר (אבל לא מבושל) 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד. * מומלץ לאכול גלמים מיד, אך ניתן לשמור עליהם חמים בתנור בטמפרטורה של 250 מעלות צלזיוס תוך כדי בישול קבוצות שנותרו. Recrisp על comal 1 דקה לכל צד לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.