קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

עוגות סלמון

עוגות סלמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוגות סלמון. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. אם יש לכם בייקון, חרדל דיז'ון, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. נסו קציצות סלמון דרום-מערביות או עוגות סלמון., עוגות סלמון, ו עוגות סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חום 1 כף של שומן בייקון שמורות במחבת סאוט קטנה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שקופים. לקרר את הבצלים קצת.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מערבבים את הבייקון, בצל, ביצה, מיונז, חרדל, סוכר, וגרידת לימון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
מיונזמיונז
חרדלחרדל
בייקוןבייקון
בצלבצל
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את הסלמון ותפוח האדמה, ערבוב בעדינות לאחר כל תוספת. טופס את התערובת לתוך 12 קציצות קטנות. בצלחת רדודה, לשלב את פירורי הלחם, פרמזן, ופלפל, לפי הטעם. שימו את הקציצות בציפוי פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פרמזןפרמזן
פלפלפלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
סלמוןסלמון
לחםלחם
6
מחממים 1/4 כוס שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים את עוגות הסלמון בקבוצות עד הזהב, כ -3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הוסף עוד שמן, לפי הצורך. לארגן על מגש הגשה ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.