קושיקשה
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

עוגות סלמון

עוגות סלמון
גשו לסופר וקנו ביצים, מלח גס, סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. מתכונים דומים: קציצות סלמון דרום-מערביות או עוגות סלמון., עוגות סלמון, ו עוגות סלמון.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה וכבדה עם 1 אינץ ' של שמן טיגון על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
פתית את הסלמון מקורר מבושל עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
הוסף קרקר ארוחה לקערה ולעבוד דרך הדגים עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את הביצים, תיבול, פלפל, עירית, שמיר, רוטב פלפל, ואת גרידת לימון אחד לקערה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שמירשמיר
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
שלב את החומרים היטב עם הידיים. אם התערובת היא קצת רטובה, להוסיף קצת יותר קרקר ארוחה. טופס 3 אינץ קציצות של עוגות סלמון 1 אינץ עבה. אתה צריך להניב 8 עד 10 עוגות. מטגנים עוגות עד זהב בשכבה אחת 3 או 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
7
ניקוז על צלחת מרופדת מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
לזרוק ירקות סלט עם מלח גס ואת המיץ של הלימון שצצת.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
מלח גסמלח גס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
9
לטפטף את הירוקים עם קצת שמן זית כתית אקסטרה וזורק מחדש את הסלט למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ירוקירוק
10
מערבבים מיונז, רוטב צ ' ילי ותבלינים בצלחת קטנה. כדי לשרת, מניחים עוגות סלמון על מיטה של ירקות התינוק, 2 עוגות לאדם העליון עם רוטב מיונז צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט (עדיף יווני ללא שומן)יוגורט (עדיף יווני ללא שומן)
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. את יכולה לנסות שרדונה של אובר לורן ויניארד. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 139 דולר לבקבוק.
יין אובר לורן שרדונה
יין אובר לורן שרדונה
שרדונה אחוזת לורן 2011 תמיד מזכיר אחד של תערובת וינטג היפותטית של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. זה 2011 לורן ברור באופן טבעי עם ירוק כלורופיל על קצה. ארומטיקה הן לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון-מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. ארומטיקה בולטת של פירות ומינרלים לתת תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. הפה מרגיש מציג תו עליון גליצרין, ואחריו מבנה חומצה נמצא רק בלורן.ליין בהירות מעורפלת המעידה על מחויבותו של אוברט לעשיית יין במינימום התערבות.