קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות5
ציון בריאות16
מגזין

עוגות סלמון

עוגות סלמון
עוגות סלמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-5 מנות. 63 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לכם פלפל חריף, פלפל חריף, רוטב חריף ועוד כמה מרכיבים, אתם יכולים להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע לו ציון כף של 72%. נסו קציצות סלמון דרום-מערביות או עוגות סלמון., עוגות סלמון, ו עוגות סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
מניחים את הסלמון על מחבת, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מברשת עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. צלוי במשך 15 עד 20 דקות, עד שרק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
הסר מהתנור ולכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום. אפשר לנוח במשך 10 דקות ומקרר עד קר.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
בינתיים, מניחים 2 כפות של החמאה, 2 כפות שמן זית, בצל, סלרי, פלפלים אדומים וצהובים, פטרוזיליה, צלפים, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר, תיבול מרתיח סרטנים, 1/2 מלח כפית, ו 1/2 פלפל במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני נמוך ומבשל עד שהירקות רכים, כ 15 עד 20 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
סרטן מרתיח תיבולסרטן מרתיח תיבול
פלפל צהובפלפל צהוב
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
לשבור את פרוסות הלחם בחתיכות ולעבד את הלחם במעבד מזון מצויד להב פלדה. אתה צריך בערך 1 כוס פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מניחים את פירורי הלחם על מחבת סדין וטוסט בתנור במשך 5 דקות עד משחימים קלות, משליך מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
פתית את הסלמון הצונן לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
10
מוסיפים את פירורי הלחם, המיונז, החרדל והביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
11
מוסיפים את תערובת הירקות ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במקרר במשך 30 דקות. צורה לתוך 10 (2 1/2 עד 3 אונקיות) עוגות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
12
מחממים את שאר 2 כפות חמאה ו 2 כפות שמן זית במחבת גדולה לטחון על אש בינונית. בקבוצות, מוסיפים את עוגות הסלמון ומטגנים במשך 3 עד 4 דקות בכל צד, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
מסננים על מגבות נייר; לשמור אותם חמים בתנור f שחומם מראש 250 מעלות ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.