עוגות סלמון
עוגות סלמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-5 מנות. 63 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לכם פלפל חריף, פלפל חריף, רוטב חריף ועוד כמה מרכיבים, אתם יכולים להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע לו ציון כף של 72%. נסו קציצות סלמון דרום-מערביות או עוגות סלמון., עוגות סלמון, ו עוגות סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מניחים את הסלמון על מחבת, צד העור למטה.
מברשת עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. צלוי במשך 15 עד 20 דקות, עד שרק מבושל.
הסר מהתנור ולכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום. אפשר לנוח במשך 10 דקות ומקרר עד קר.
בינתיים, מניחים 2 כפות של החמאה, 2 כפות שמן זית, בצל, סלרי, פלפלים אדומים וצהובים, פטרוזיליה, צלפים, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר, תיבול מרתיח סרטנים, 1/2 מלח כפית, ו 1/2 פלפל במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני נמוך ומבשל עד שהירקות רכים, כ 15 עד 20 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
לשבור את פרוסות הלחם בחתיכות ולעבד את הלחם במעבד מזון מצויד להב פלדה. אתה צריך בערך 1 כוס פירורי לחם.
מניחים את פירורי הלחם על מחבת סדין וטוסט בתנור במשך 5 דקות עד משחימים קלות, משליך מדי פעם.
פתית את הסלמון הצונן לתוך קערה גדולה.
מוסיפים את פירורי הלחם, המיונז, החרדל והביצים.
מוסיפים את תערובת הירקות ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במקרר במשך 30 דקות. צורה לתוך 10 (2 1/2 עד 3 אונקיות) עוגות.
מחממים את שאר 2 כפות חמאה ו 2 כפות שמן זית במחבת גדולה לטחון על אש בינונית. בקבוצות, מוסיפים את עוגות הסלמון ומטגנים במשך 3 עד 4 דקות בכל צד, עד השחמה.
מסננים על מגבות נייר; לשמור אותם חמים בתנור f שחומם מראש 250 מעלות ומגישים חם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.