קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

עוגות סלמון הונג קונג עם בייבי בוק צ'וי

עוגות סלמון הונג קונג עם בייבי בוק צ'וי
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, עוגות סלמון הונג קונג עם בייבי בוק צ'וי עשויות להיות מתכון סופר נטול חלב ופסקטרי שכדאי לנסות. תמורת 4.67$ למנה, תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 41 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 652 קלוריות. אם יש לכם מיונז, שאלוט, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79%. הציון הזה מוצק. נסו סלמון שומשום עם בייבי בוק צ'וי, סלמון שומשום עם בייבי בוק צ'וי, ו-Teriaki Black Cod עם עוגות אורז דביקות ובייבי בוק צ'וי צרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 2 כפות משמן הבוטנים במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד פילה סלמון ללא עצמות, חתוך לקוביות קטנות1 1/2 פאונד פילה סלמון ללא עצמות, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פילה סלמון ללא עצמות, חתוך לקוביות קטנותפילה סלמון ללא עצמות, חתוך לקוביות קטנות
2
מוסיפים את השום, השאלוט, הג'ינג'ר והצ'ילי; מקפיצים כמה דקות כדי לשחרר את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 צ'ילי אדום או ירוק, טחון1 עד 2 צ'ילי אדום או ירוק, טחון
ל-2 צ'ילי אדום או ירוק, טחוןל-2 צ'ילי אדום או ירוק, טחון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
3
מסירים מהאש להתקרר מעט.
4
בקערת ערבוב מערבבים את הסלמון, פירורי הלחם, הכוסברה, המיונז, מיץ הלימון וחלבון הביצה. מגרדים את שמן השום/ג'ינג'ר לתוך תערובת הסלמון; מתבלים במלח ופלפל. מקפלים את החומרים בעדינות אך ביסודיות, תוך הקפדה לא למעוך את הסלמון יותר מדי. בעזרת הידיים יוצרים מהתערובת 4 עוגות סלמון, הן צריכות להיות לחות ופשוט יחזיקו יחד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מצפים מחבת טפלון ב-2 כפות שמן הבוטנים ומביאים לעשן קל על אש בינונית. מטגנים את עוגות הסלמון עד השחמה, כ-4 דקות מכל צד, הופכים בזהירות בעזרת מרית. שומרים על חום על צלחת מרופדת בנייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
להכנת הבוק צ'וי: מחזירים את המחבת לאש ומצפים ב-2 כפות שמן הבוטנים ומחממים עד כמעט עישון. פתחו את חתיכת הג'ינג'ר עם סכין ואז הכו אותה עם הצד השטוח של הסכין.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
הניחו את חתיכות הג'ינג'ר בשמן, כשהצד החתוך כלפי מטה כדי שיתחיל להתבשם. מטגנים את הבוק צ'וי במחבת, כשהצד החתוך כלפי מטה, במשך כמה דקות כדי לתת לו קצת צבע.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוסיפים את המים ומבשלים עוד דקה לאידוי הבוק צ'וי; מוציאים אותו בזהירות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
מוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הצדפות, מיץ הלימון והסוכר החום. מבשלים ומערבבים במשך 3 דקות עד שהרוטב במרקם של סירופ.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
10
מגישים את עוגות הסלמון עם הבוק צ'וי, ומטפטפים את הרוטב החום על הכל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חוםרוטב חום
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
11
מקשטים את המנה בשומשום הקלוי, הכוסברה והבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז

מרכיבים

2עץבייבי בוק צ'וי, חצי לאורכובייבי בוק צ'וי, חצי לאורכו1081 לב מפאלדי טרי אם אפשרfresh bread crumbs (4 slices white bread with crusts removed pulsed in the food processor)fresh bread crumbs (4 slices white bread with crusts removed pulsed in the food processor)11 כף אורגנו מיובשחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds11 כף אורגנו מיובשחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds1כף. חומץ ביין אדוםלבן ביצהלבן ביצה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי כוסברה טריים קצוצים דקעלי כוסברה טריים קצוצים דק11 כף אורגנו מיובשג'ינג'ר טרי מגורדג'ינג'ר טרי מגורד2אינצ ' יםג'ינג'ר טריג'ינג'ר טרי2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1לימון, juicedלימון, juiced1לימון, juicedלימון, juiced32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו581 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב צדפותרוטב צדפות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסpeanut oilspeanut oils541 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'skinless boneless salmon fillets, cut in small cubesskinless boneless salmon fillets, cut in small cubes4שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי1שאלוט, טחוןשאלוט, טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת1to 2 red or green chiles, mincedto 2 red or green chiles, minced

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

ניתן לשלב סלמון עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-23 דולר.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.