עוגות סלמון עם כוסברה-ג'ינג'ר איולי
ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מיונז, ג'ינג'ר, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות סלמון כוסברה זנגביל, סלמון עם כוסברה ואולי סראנו קלוי, ו עוגות סלמון Cajun עם איולי לימון שום (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, עובד בקבוצות, דופק סלמון רק עד קצוץ דק.
מוסיפים קמח תירס, שאלוט, מיונז, רוטב סויה, חרדל, שום, ג ' ינג ' ר, וחמישה תבלינים לסלמון. בעדינות לעצב תערובת לתוך 10 קציצות שוות על 3 אינץ 'רחב 3/4 אינץ' עבה; להגדיר מעט בנפרד על גיליון נייר שעווה או לסכל.
יוצקים 1 שמן כף לתוך מחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה; כאשר חם, להוסיף חצי העוגות לבשל, הופך פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים אטום אבל עדיין לח למראה במרכז (לחתוך כדי לבדוק), 6 עד 8 דקות בסך הכל. כמו עוגות מבושלות, להעביר מגש ovenproof ולשמור חם בתנור 200.
מוסיפים שמן כפות שנותר למחבת ומבשלים את העוגות הנותרות.
מגישים עם איולי כוסברה-זנגביל.