עוגות סנדלר דובדבנים
מתכון עוגת דובדבנים מוכן בסביבות 2 שעות והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך מלח, סוכר turbinado, דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגות סנדלר דובדבנים, עוגות סנדלר דובדבנים ל -4 ביולי, ו סנדלר דובדבנים.
הוראות
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל. בסיר 2 ליטר, לבשל דובדבנים 3/4 כוס סוכר מעל חום בינוני 5 דקות.
מערבבים קורנפלור, 1 מיץ לימון כף 1/2 כפית וניל; מערבבים לתוך תערובת דובדבן.
חום לרתיחה. מרתיחים 5 דקות או עד מעובה מעט.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, לנצח חמאה 2 1/2 כוסות סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד פלאפי.
הוסף ביצים, אחד בכל פעם. במהירות נמוכה, לסירוגין להוסיף תערובת קמח עם חלב, מכות רק עד מעורבב. מערבבים 2 כפיות וניל 2 כפיות מיץ לימון. מחלקים חצי הבלילה בין כוסות מאפין; העליון עם מילוי דובדבן הבלילה הנותרים. למעלה עם סוכר turbinado.
אופים 40 עד 42 דקות או עד חום זהוב. מגניב 15 דקות; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי.