עוגות עוגת זנגביל עם ציפוי לימון-מולסה מעורבב ציפוי רך
פשטידות עוגת זנגביל עם לימון מולסה מעורבב ציפוי רך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, זנגביל, סוכר מגורעןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגות עוגת זנגביל עם ציפוי לימון-מולסה מעורבב ציפוי רך, לחם בננה וופי פאי עם ציפוי שעועית וניל רך, ו עוגות עוגת זנגביל עם קרם לימון.
הוראות
עבור זנגביל: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
גליונות אפייה קו עם נייר קלף ולרסס קלות עם תרסיס אפייה nonstick.
לטאטא יחד את הקמח, מלח, סודה לשתיה, זנגביל טחון, קינמון, ציפורן, ואגוז מוסקט בקערה קטנה ולהניח בצד.
שלב את החמאה, השמן והסוכרים בקערה של מערבל לעמוד והכה באמצעות מצורף ההנעה ועד אור ורך.
מוסיפים את הביצה וג ' ינג ' ר טרי ומכים עד בשילוב.
שלב את המולסה ואת החמאה בכוס מדידה.
מוסיפים את תערובת הקמח ואת תערובת החמאה/מולסה לסירוגין ב 2 קבוצות, מתחיל ומסתיים עם הקמח, ומערבבים עד רק בשילוב.
הסר את הקערה מן הדוכן ולקפל את הג ' ינג ' ר התגבש. מכסים ומקררים את הבלילה במשך 20 דקות.
באמצעות כף גלידה קטנה, לגרוף הבלילה 6 תלוליות על תבנית אפייה, ריווח התלוליות על 3 סנטימטרים זה מזה.
אופים עד העוגות רק באביב בחזרה כאשר נגע (צריך להיות פעם כל כך מעט under-אפוי כי העוגות ימשיכו לאפות על דפי אפייה חמים), על 10 דקות.
הסר מתלה אפייה ולתת לשבת על מחבת הסדין במשך 5 דקות.
הסר מסדינים אפייה ולתת מגניב לחלוטין על מדף אפייה, על 10 דקות.
עבור המילוי: להביא סיר בינוני עם מים 1 אינץ ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום, כך שהמים הוא בבית רתיחה חשופה.
בקערה של מיקסר חשמלי, לשלב את החלבונים ביצה, מיץ לימון, מים, סוכר, גרידה, קרם של טרטר ומלח, להקציף עד בשילוב מעט קצף, על 1 דקה.
מניחים את הקערה על המים רותחים ומערבבים עם מרית גומי עד שהוא מגיע 160 מעלות F, על 2 דקות.
הסר את הקערה מהמים והנח אותה על דוכן המערבל. באמצעות הקובץ המצורף whisk, להכות את התערובת במהירות גבוהה עד שהוא יוצר, פסגות נוקשות והוא מגניב, על 7 דקות.
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים במשך 10 שניות יותר.
הסר מן הדוכן בעדינות לקפל את הלימון ואז מולסה, משאיר פסים של קולד ומולסה במילוי.
מניחים מנה גדולה של המילוי על מרכז הצד השטוח של חצי העוגות. למעלה עם הצד השטוח של העוגות הנותרות ולחץ בעדינות עד המילוי מתפשט לקצה העוגה.
מערבבים מיץ לימון, סוכר ומלח בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
לטאטא יחד את הביצים בקערה קטנה ומזג במיץ לימון. החזר תערובת למחבת ומבשל על אש בינונית, ערבוב עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה ומצפה את הגב לכפית.
הסר מהחום, להקציף בקור טוב יותר להתאמץ לתוך קערה. מערבבים את ההתלהבות, מכסים ומקררים עד המשרד וקר, על 2 שעות.