קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגות עוגת זנגביל עם ציפוי לימון-מולסה מעורבב ציפוי רך

עוגות עוגת זנגביל עם ציפוי לימון-מולסה מעורבב ציפוי רך
פשטידות עוגת זנגביל עם לימון מולסה מעורבב ציפוי רך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, זנגביל, סוכר מגורעןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגות עוגת זנגביל עם ציפוי לימון-מולסה מעורבב ציפוי רך, לחם בננה וופי פאי עם ציפוי שעועית וניל רך, ו עוגות עוגת זנגביל עם קרם לימון.

הוראות

1
עבור זנגביל: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
גליונות אפייה קו עם נייר קלף ולרסס קלות עם תרסיס אפייה nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
לטאטא יחד את הקמח, מלח, סודה לשתיה, זנגביל טחון, קינמון, ציפורן, ואגוז מוסקט בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שלב את החמאה, השמן והסוכרים בקערה של מערבל לעמוד והכה באמצעות מצורף ההנעה ועד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הביצה וג ' ינג ' ר טרי ומכים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
שלב את המולסה ואת החמאה בכוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
7
מוסיפים את תערובת הקמח ואת תערובת החמאה/מולסה לסירוגין ב 2 קבוצות, מתחיל ומסתיים עם הקמח, ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
הסר את הקערה מן הדוכן ולקפל את הג ' ינג ' ר התגבש. מכסים ומקררים את הבלילה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
באמצעות כף גלידה קטנה, לגרוף הבלילה 6 תלוליות על תבנית אפייה, ריווח התלוליות על 3 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
אופים עד העוגות רק באביב בחזרה כאשר נגע (צריך להיות פעם כל כך מעט under-אפוי כי העוגות ימשיכו לאפות על דפי אפייה חמים), על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר מתלה אפייה ולתת לשבת על מחבת הסדין במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
הסר מסדינים אפייה ולתת מגניב לחלוטין על מדף אפייה, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
עבור המילוי: להביא סיר בינוני עם מים 1 אינץ ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום, כך שהמים הוא בבית רתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
14
בקערה של מיקסר חשמלי, לשלב את החלבונים ביצה, מיץ לימון, מים, סוכר, גרידה, קרם של טרטר ומלח, להקציף עד בשילוב מעט קצף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
מניחים את הקערה על המים רותחים ומערבבים עם מרית גומי עד שהוא מגיע 160 מעלות F, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
הסר את הקערה מהמים והנח אותה על דוכן המערבל. באמצעות הקובץ המצורף whisk, להכות את התערובת במהירות גבוהה עד שהוא יוצר, פסגות נוקשות והוא מגניב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים במשך 10 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
18
הסר מן הדוכן בעדינות לקפל את הלימון ואז מולסה, משאיר פסים של קולד ומולסה במילוי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
19
מניחים מנה גדולה של המילוי על מרכז הצד השטוח של חצי העוגות. למעלה עם הצד השטוח של העוגות הנותרות ולחץ בעדינות עד המילוי מתפשט לקצה העוגה.
20
מערבבים מיץ לימון, סוכר ומלח בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
21
לטאטא יחד את הביצים בקערה קטנה ומזג במיץ לימון. החזר תערובת למחבת ומבשל על אש בינונית, ערבוב עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה ומצפה את הגב לכפית.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
22
הסר מהחום, להקציף בקור טוב יותר להתאמץ לתוך קערה. מערבבים את ההתלהבות, מכסים ומקררים עד המשרד וקר, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר muscovado חום בהירסוכר muscovado חום בהיר2קרום: פירורי קרקר גרהםסוכר muscovado חום כההסוכר muscovado חום כהה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(3 אונקיות) חלב חמאה(3 אונקיות) חלב חמאה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקנה סוכר טהורקנה סוכר טהור1צביטהקרם קמצוץ טרטרקרם קמצוץ טרטר3קרום: פירורי קרקר גרהםג'ינג'ר מגובש דקיקג'ינג'ר מגובש דקיק1כף. חומץ ביין אדוםפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל2largesחלבונים, בטמפרטורת החדרחלבונים, בטמפרטורת החדר2largesחלמוניםחלמונים4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1גבינת פרמזן מגוררתג'ינג'ר טרי מגורד דקג'ינג'ר טרי מגורד דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קינמון טחוןקינמון טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ציפורן טחוןציפורן טחון1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1גרידת לימון מגוררת דקגרידת לימון מגוררת דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(3 אונקיות) מולסה(3 אונקיות) מולסה2קרום: פירורי קרקר גרהם4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט טחון טריאגוז מוסקט טחון טרי1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח ים משובחמלח ים משובח2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות 1/2 אינץחמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות 1/2 אינץ6קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1גבינת פרמזן מגוררתמים קריםמים קרים