קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגות עוגת זנגביל עם ציפוי לימון-מולסה מעורבב ציפוי רך

עוגות עוגת זנגביל עם ציפוי לימון-מולסה מעורבב ציפוי רך
פשטידות עוגת זנגביל עם לימון מולסה מעורבב ציפוי רך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, זנגביל, סוכר מגורעןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגות עוגת זנגביל עם ציפוי לימון-מולסה מעורבב ציפוי רך, לחם בננה וופי פאי עם ציפוי שעועית וניל רך, ו עוגות עוגת זנגביל עם קרם לימון.

הוראות

1
עבור זנגביל: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
גליונות אפייה קו עם נייר קלף ולרסס קלות עם תרסיס אפייה nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
לטאטא יחד את הקמח, מלח, סודה לשתיה, זנגביל טחון, קינמון, ציפורן, ואגוז מוסקט בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
שלב את החמאה, השמן והסוכרים בקערה של מערבל לעמוד והכה באמצעות מצורף ההנעה ועד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את הביצה וג ' ינג ' ר טרי ומכים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
שלב את המולסה ואת החמאה בכוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
7
מוסיפים את תערובת הקמח ואת תערובת החמאה/מולסה לסירוגין ב 2 קבוצות, מתחיל ומסתיים עם הקמח, ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
8
הסר את הקערה מן הדוכן ולקפל את הג ' ינג ' ר התגבש. מכסים ומקררים את הבלילה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
באמצעות כף גלידה קטנה, לגרוף הבלילה 6 תלוליות על תבנית אפייה, ריווח התלוליות על 3 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
אופים עד העוגות רק באביב בחזרה כאשר נגע (צריך להיות פעם כל כך מעט under-אפוי כי העוגות ימשיכו לאפות על דפי אפייה חמים), על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הסר מתלה אפייה ולתת לשבת על מחבת הסדין במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר מסדינים אפייה ולתת מגניב לחלוטין על מדף אפייה, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
13
עבור המילוי: להביא סיר בינוני עם מים 1 אינץ ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום, כך שהמים הוא בבית רתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
בקערה של מיקסר חשמלי, לשלב את החלבונים ביצה, מיץ לימון, מים, סוכר, גרידה, קרם של טרטר ומלח, להקציף עד בשילוב מעט קצף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
מניחים את הקערה על המים רותחים ומערבבים עם מרית גומי עד שהוא מגיע 160 מעלות F, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
הסר את הקערה מהמים והנח אותה על דוכן המערבל. באמצעות הקובץ המצורף whisk, להכות את התערובת במהירות גבוהה עד שהוא יוצר, פסגות נוקשות והוא מגניב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
17
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים במשך 10 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
18
הסר מן הדוכן בעדינות לקפל את הלימון ואז מולסה, משאיר פסים של קולד ומולסה במילוי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
19
מניחים מנה גדולה של המילוי על מרכז הצד השטוח של חצי העוגות. למעלה עם הצד השטוח של העוגות הנותרות ולחץ בעדינות עד המילוי מתפשט לקצה העוגה.
20
מערבבים מיץ לימון, סוכר ומלח בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
21
לטאטא יחד את הביצים בקערה קטנה ומזג במיץ לימון. החזר תערובת למחבת ומבשל על אש בינונית, ערבוב עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה ומצפה את הגב לכפית.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
22
הסר מהחום, להקציף בקור טוב יותר להתאמץ לתוך קערה. מערבבים את ההתלהבות, מכסים ומקררים עד המשרד וקר, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר muscovado חום בהירסוכר muscovado חום בהיר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר muscovado חום כההסוכר muscovado חום כהה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(3 אונקיות) חלב חמאה(3 אונקיות) חלב חמאה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקנה סוכר טהורקנה סוכר טהור1צביטהקרם קמצוץ טרטרקרם קמצוץ טרטר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסג'ינג'ר מגובש דקיקג'ינג'ר מגובש דקיק1כף. חומץ ביין אדוםשמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה2largesחלבונים, בטמפרטורת החדרחלבונים, בטמפרטורת החדר2largesחלמוניםחלמונים4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 כף אורגנו מיובשג'ינג'ר טרי מגורד דקג'ינג'ר טרי מגורד דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1גרידת לימון מגוררת דקגרידת לימון מגוררת דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(3 אונקיות) מולסה(3 אונקיות) מולסה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחון טריאגוז מוסקט טחון טרי1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובחמלח ים משובח22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות 1/2 אינץחמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות 1/2 אינץ62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך1חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים11 כף אורגנו מיובשמים קריםמים קרים