עוגות פודינג לימון רוזמרין
עוגות פודינג לימון רוזמרין דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חלבונים ביצה, רוזמרין, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגות קרם לימון מאייר, אוכמניות פודינג לימון קרם עוגות ספל, ו עוגות Custard ללא גלוטן של Wicklewood (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חלבונים במהירות בינונית-גבוהה של מיקסר עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. תניח בצד.
מקציפים 1/2 כוס סוכר ומרגרינה במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב (כ 5 דקות).
מוסיף קמח, קליפה, מיץ, רוזמרין, ומלח, והכה היטב.
מוסיפים חלמונים וחלב, ומכים היטב. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך הבלילה; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הנותרת. כפית לתוך 6 (6-אונקיה) כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מניחים כוסות במחבת אפייה, ומוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים עוגות ב 350 במשך 45 דקות או עד סט.
הסר כוסות מחבת, ומפזרים אבקת סוכר.